Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Η Χιόνη μένει ακόμη μια μέρα – Νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και χιόνι

Καιρός: Η Χιόνη μένει ακόμη μια μέρα – Νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και χιόνι

Από το βράδυ η Χιόνη θα… υποτροπιάσει.
Ο καιρός φέρνει νέες καταιγίδες και χιόνια από το βράδυ.
Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία.

Η Χιόνη αποφάσισε να μας ταλαιπωρήσει κι άλλο. Σύμφωνα με τους ειδικούς η κακοκαιρία θα παρουσιάσει υποτροπή. Ο καιρός μέχρι και αύριο μας επιφυλάσσει νέες καταιγίδες, αλλά και χιόνια.

Σύμφωνα με το meteo από σήμερα Παρασκευή 15/02/2019 και αύριο Σάββατο 16/02/2019, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα υπάρξουν έντονα φαινόμενα.

Βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά (πρόσκαιρα σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο), ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νότια τμήματα του Αιγαίου. Χιονόνερο και ενδεχομένως χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν κατά τόπους και στη Βόρεια Ελλάδα.

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία απόψε το βράδυ

Από αργά το βράδυ της Παρασκευής έως και το μεσημέρι του Σαββάτου, οι βροχοπτώσεις στο Νότιο Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρές, κυρίως στα δυτικά τμήματα της Κρήτης

Ο χάρτης της κακοκαιρίας το πρωί του Σαββάτου 16/02/2019

Παράλληλα οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της Παρασκευής θα ενισχυθούν κι άλλο φτάνοντας και πάλι τα 9 μποφόρ, ενώ σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, ουσιαστική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή 17/02/2019, ενώ πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν σε ολόκληρη τη χώρα έως τουλάχιστον τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Αναλυτική πρόγνωση

Ακούστε την αναλυτική πρόγνωση των επόμενων ημερών από τον μετεωρολόγο Νίκο Καντερέ.

Με πληροφορίες από meteo

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις