Κόσμος

Κακοκαιρία Daniel – Λιβύη: Τουλάχιστον 150 οι νεκροί από τις κατακλυσμιαίες βροχές

Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός από το χτύπημα της κακοκαιρίας Daniel στην ανατολική Λιβύη. Σε τουλάχιστον 150 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι κατακλυσμιαίες βροχές στη χώρα της βόρειας Αφρικής.

Το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στην ανατολική Λιβύη αφήνει πίσω του νεκρούς και καταστροφές. Σύμφωνα με τις αρχές, ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους ανέβηκε σε τουλάχιστον 150.

Οι πλημμύρες από τις κατακλυσμιαίες βροχές έπληξαν την Ντέρνα, στις περιοχές του Τζαμπάρ Αλ-Αχνταρ και στα προάστια του Αλ-Μαρζ στην ανατολική Λιβύη, δήλωσε ο Μοχάμεντ Μασούντ, εκπρόσωπος της παράλληλης κυβέρνησης με έδρα την Βεγγάζη.

Δείτε βίντεο από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στη Λιβύη: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Λευκός Οίκος απέκτησε επίσημο λογαριασμό στο TikTok – «Είμαι η φωνή σας» δηλώνει ο Τραμπ στο πρώτο βίντεο που ανέβηκε
Ο Τραμπ έχει επανειλημμένα παρατείνει τη διορία της παύσης λειτουργίας του TikTok στις ΗΠΑ, έχοντας παραδεχθεί ότι έχει «μια μικρή αδυναμία» στη συγκεκριμένη πλατφόρμα
Το σήμα του TikTok και η αμερικανική σημαία
Οι αμφιβολίες Τραμπ για τον Πούτιν και η «κόκκινη γραμμή» του για την Ουκρανία - «Αν συμφωνηθεί η ειρήνη, μπορεί να πάω στον παράδεισο»
Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να στείλει αμερικανικά στρατεύματα στα ουκρανικά εδάφη αλλά υπάρχει πιθανότητα να βοηθήσει από αέρος
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ 1