Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καλιφόρνια: Μάνα δολοφόνησε τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της

Καλιφόρνια: Μάνα δολοφόνησε τα τρία παιδιά της με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της

Μια φρικτή ιστορία τριπλής παιδοκτονίας εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια, καθώς όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν την Γιορτή της Μητέρας, μια μάνα δολοφόνησε τα τρία παιδιά της και μάλιστα με τη βοήθεια του 16χρονου γιου της!

Η τριπλή παιδοκτονία αποκαλύφθηκε όταν η 38χρονη Άντζελα Ντάουν Φλόρες βρέθηκε να φωνάζει το βράδυ του Σαββάτου στην αυλή του γείτονά της στο West Hill της Καλιφόρνια. Η Φλόρες άναψε κεριά και άρχισε να φωνάζει ότι την κακοποιεί η οικογένειά της κρατώντας αγκαλιά μια βίβλο.

Όταν οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία εντόπισαν μέσα στο σπίτι της οικογένειας νεκρά τα τρία από τα τέσσερα παιδιά που διέμεναν μαζί της. Πρόκειται για την 12χρονη κόρη της Ναταλί, και τα δίδυμα αγόρια της Νέιθαν και Κέβιν, ηλικίας 8 ετών.

Μάλιστα, οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη του 16χρονου γιου της γιατί εικάζεται ότι την βοήθησε. 

Η Φλόρες κρατείται με εγγύηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Ο γιος της και ο 16χρονος γιος της κρατείται χωρίς εγγύηση στο Sylmar Junevile Hall.

Η Φλόρες είχε μετακομίσει στην περιοχή πριν από περίπου τρεις μήνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που πέθαναν τα παιδιά. 

Σημειώνεται πως ο πρώην σύζυγός της μίλησε στους LATimes, λέγοντας πως η ίδια του τηλεφώνησε λέγοντάς του ασυναρτησίες, ενώ αναφερόταν στη θρησκεία και τον θάνατο. Όπως είπε του φάνηκε περίεργο γιατί δεν είχε επαφές με την θρησκεία αλλά δεν σκέφτηκε ότι κάτι κακό μπορεί να συνέβαινε. 

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2001 έως το 2007 ενώ έχουν αποκτήσει ένα παιδί μαζί που δεν είναι ανάμεσα στα νεκρά παιδιά και δεν ζούσε με την Φλόρες. 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις