Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καπιτώλιο: Νεκρή η γυναίκα που δέχτηκε πυροβολισμούς

Καπιτώλιο: Νεκρή η γυναίκα που δέχτηκε πυροβολισμούς

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν τα κατάφερε. Παραμένει άγνωστο με ποια ιδιότητα ήταν στο Καπιτώλιο.

Η γυναίκα η οποία τραυματίστηκε από σφαίρα μέσα στο Καπιτώλιο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν  — καθώς οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσαν χάος για ώρες — διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρή στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, δήλωσαν εκπρόσωποι της μητροπολιτικής αστυνομικής διεύθυνσης της αμερικανικής πρωτεύουσας.

«Ναι, η ενήλικη που τραυματίστηκε από σφαίρα μέσα στο Καπιτώλιο κηρύχθηκε (νεκρή) σε νοσοκομείο της περιοχής», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ντάστιν Στέρνμπεκ στο CNN. Την πληροφορία επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο άλλη εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Αλέινα Γκερτς.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Ουάσινγκτον δήλωσε ότι λεπτομέρειες για την υπόθεση θα ανακοινωθούν αργότερα, καθώς ακόμη διενεργείται έρευνα.

Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν η γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν από την πλευρά των διαδηλωτών ή κάποια εργαζόμενη στο Καπιτώλιο. Σε κρίσιμη κατάσταση στο μεταξύ βρίσκεται ένας άνδρας που έπεσε από έναν φράκτη και έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ουάσιγκτον  έχουν γίνει πολλές συλλήψεις, ενώ έχουν τραυματιστεί και αστυνομικοί. 

Οι εικόνες από τη στιγμή του θανάσιμου όπως αποδείχθηκε τελικά τραυματισμού της γυναίκας από πυροβολισμό μέσα στο Καπιτώλιο προκαλούν σοκ.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις