Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Καρλ Λάγκερφελντ: Η πάμπλουτη γάτα – κληρονόμος λανσάρει έπιπλα για κατοικίδια

Στον κόσμο του ντιζάιν μπαίνει η γατούλα του Καρλ Λάγκερφελντ η οποία κληρονόμησε τα εκατομμύρια του διάσημου εκλιπόντα μόδιστρου.

Η αγαπημένη γατούλα του Καρλ Λάγκερφελντ συνεργάστηκε με την εταιρεία σχεδιασμού επίπλων για κατοικίδια LucyBalu, σε ένα στυλ αιώρας κρεβατάκι για γάτες. Η γατούλα Choupette, που οι φήμες θέλουν να έχει κληρονομήσει κάποια από τα εκατομμύρια του Λάγκερφελντ, «αγκάλιασε» το Swing – αυτή είναι η επωνυμία του προϊόντος που προέκυψε από τη συνεργασία – όταν της το έφερε ο ατζέντης της.

«Στείλαμε την αιώρα μας για γάτες στον ατζέντη της Choupette, ως δώρο» είπε, σύμφωνα με το Dezeen, ο Ματίας Βάρενμπεργκερ, ιδρυτής της LucyBalu. «Λίγο μετά, λάβαμε μήνυμα ότι το Swing μας ήταν το καινούργιο αγαπημένο μέρος της Choupette» πρόσθεσε. «Αυτή ήταν η στιγμή που έγινε πραγματικότητα το όνειρό μας να συνεργαστούμε με τη γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ».

«Διαλέγουμε μόνο ορισμένα πρότζεκτ που πιστεύουμε ότι ταιριάζουν στη Choupette» δήλωσε από την πλευρά του ο ατζέντής της, Λ. Μπερυλιέ. «Με τη Choupette να αγαπά την αιώρα της – όπου κοιμάται και χαλαρώνει – είναι προφανές ότι όχι μόνον εμείς, αλλά όλοι όσοι έχουν γάτες σε όλον τον κόσμο πρέπει να κάνουν τη γνωριμία του εμπορικού σήματος LucyBalu». «Αισθανόμαστε τιμή που είχαμε την ευκαιρία να είμαστε τόσο κοντά στη Choupette» είπε ο σχεδιαστής στη LucyBalu, Σεμπάστιαν Φρανκ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές στιγμές σε τσίρκο στη Βραζιλία - Γυναίκα ακροβάτης που κρεμόνταν από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό
Ο υπεύθυνος του τσίρκου Circo Robatiny στο οποίο εργαζόταν η ακροβάτης έριξε τις ευθύνες για το περιστατικό της πτώσης στην Ντίας και όχι σε βλάβη του εξοπλισμού
Ακροβάτης πέφτει στο κενό
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν στην Βρετανία – Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον Κάρολο
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί από τον βασιλιά Κάρολο και, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για κάθε επίσημη κρατική επίσκεψη, θα φιλοξενηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ
Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια