Κόσμος

Κατέρρευσε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια

Επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, από την κατάρρευση τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Κυριακής (2.6.24), με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι οι έρευνες συνεχίζονται για τον απεγκλωβισμό από τα συντρίμμια ακόμα δύο ατόμων.

Σωστικά συνεργεία και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει προκειμένου να εντοπιστούν επιζώντες από το τριώροφο κτίριο που κατέρρευσε στην περιοχή Κιουτσούκ Τσεκμετζέ στη δυτική Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Κωνσταντινούπολης, Νταβούτ Γκιουλ, υπάρχουν επτά τραυματίες, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για νεκρούς.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης του κτιρίου, ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τη στιγμή που το τριώροφο οικοδόμημα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Σε επίσημη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, αναφέρεται πως μέχρι στιγμής έχει διασωθεί ένας τραυματίας. 

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «την Κυριακή (02.06.2024), γύρω στις 08:40, κατέρρευσε το τριώροφο κτίριο που βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Belediye και της οδού Gecit στην περιοχή Kartaltepe της συνοικίας Kucukcekmece. Στο σημείο εστάλη μεγάλος αριθμός AFAD, ομάδες έρευνας και διάσωσης και ιατρικές ομάδες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Ιταλίδα ηθοποιός, Λέα Μασάρι – Είχε παίξει στο πλευρό των Αλέν Ντελόν και Ομάρ Σαρίφ
Η καταξιωμένη καλλιτέχνης άδησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών - Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Λουί Μαλ, ο Μικελάντζελο Αντονιόνι, οι αδελφοί Ταγιάνι, ο Φράνκο Ρόζι
H Λέα Μασάρι