Κόσμος

“Κάθε τίμημα” είναι έτοιμη να πληρώσει η Ρωσία για την Κριμαία! Οι Ευρωπαίοι στη γωνία!

Οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι το “όπλο” που οι στριμωγμένοι από την κρίση στην Ουκρανία Ευρωπαίοι σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν για να πιέσουν τον Πούτιν.

Είναι προφανές ότι ούτε οι ίδιοι οι υπουργοί Εξωτερικών δεν πιστεύουν στα σοβαρά ότι θα μπορέσουν με τέτοια κόλπα να πείσουν τον Ρώσο πρόεδρο να αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις από την Κριμαία.

Οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να καταλάβουν ,αν δεν το ΄χουν καταλάβει ήδη ένα πράγμα: Δεν υπάρχει τίμημα που η Ρωσία δεν θα ρισκάρει να πληρώσει για να διατηρήσει, την Κριμαία και την ναυτική της βάση. Τόσο απλά και τόσα ξεκάθαρα είναι τα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχει ακόμα χρόνος για διπλωματία με το Ιράν» λέει η Βρετανία – Θα παραστεί στις συνομιλίες της Γενεύης
Ο Βρετανός Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβιντ Λάμι ταξιδεύει από την Ουάσινγκτον στη Γενεύη για διευρυμένες συνομιλίες της ΕΕ με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, Αμπάς Αραγτσί
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, David Lammy
Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Η στρατηγική και οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου
Παρά την επιθετική ρητορική, ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει πιστός στην τακτική της αναμονής και αναφέρει συχνά πυκνά πως το θέμα μπορεί να λυθεί με διπλωματία.
Ντόναλντ Τραμπ 1