Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Από νευρικό κλονισμό και χωρισμό μέχρι ανόρθωση γλουτών – Ντελίριο στα social media για την υγεία της

Κέιτ Μίντλετον: Από νευρικό κλονισμό και χωρισμό μέχρι ανόρθωση γλουτών – Ντελίριο στα social media για την υγεία της
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Έχει νευρικό κλονισμό;», «Χωρίζουν με τον Γουίλιαμ;», «Μήπως έκανε ανόρθωση γλουτών;»… Η απουσία τόσων ημερών της Κέιτ Μίντλετον από την δημοσιότητα και η κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο στην κοιλιά έχει προκαλέσει ανησυχία αλλά και ντελίριο θεωριών συνωμοσίας στα social media. 

Οι βασιλικοί θαυμαστές ανησυχούν για την Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο που συνοδεύτηκε από μία παρατεταμένη εξαφάνιση από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά νωρίτερα φέτος και το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17.01.02024 ότι το προγραμματισμένο χειρουργείο πήγε καλά και ότι η υγεία της εξελίσσεται καλά, χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Το γεγονός ότι η μέλλουσα Βασίλισσα δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, έχει προκαλέσει έντονες εικασίες στο διαδίκτυο με κάποιες από αυτές να… ξεφεύγουν.

Ένας χρήστης του Reddit έγραψε: «Είναι σίγουρα περίεργο που δεν υπήρχαν φωτογραφίες της να φεύγει από το νοσοκομείο όταν πήρε εξιτήριο».

Άλλοι πάλι θεωρούν ότι η Κέιτ έχει αποτραβηχτεί από τα τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας – ίσως να έχει υποστεί νευρικό κλονισμό – ενώ οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο ακόμα και για διαζύγιο με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ. 

Το γεγονός μάλιστα ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ δεν πήγε ούτε στο μνημόσυνο του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, την Τρίτη 27.02.2024 στο κάστρο του Γουίνσδορ επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star» επικαλούμενη σχόλια ακολούθων σε Twitter και Reddit, η φαντασία τους οργιάζει για το πού έχει χαθεί η Κέιτ Μίντλετον.

Ένας ακόλουθος στο Twitter αναφέρει ότι η Κέιτ είναι πολύ άρρωστη και γι’ αυτό δεν μπορεί πλέον να ασκεί τα βασιλικά της καθήκοντα.

Και μια από τις πιο τρελές θεωρίες που έχουν διατυπωθεί για την Κέιτ είναι ότι υποβλήθηκε σε λίφτινγκ ανόρθωσης γλουτών και χρειάζεται πολύ χρόνο για να αναρρώσει.

Συγκεκριμένα, χρήστης στο Twitter διερωτάται: «Έκανε επέμβαση ανόρθωσης γλουτών η Κέιτ Μίντλετον; Μου έλειψε».

Οι ιντερνετικοί ντετέκτιβ που φοβούνται για την υγεία της Κέιτ, αναρωτήθηκαν μήπως έχει πάθει νευρικό κλονισμό ενώ κάποιοι ακόμα υπέθεσαν ότι εκείνη και ο Γουίλιαμ χωρίζουν.

Η εφημερίδα «Daily Star» ζήτησε και την γνώμη της τεχνητής νοημοσύνης – του chatbot AI της Google Gemini.

«Με βάση τα όσα συνέβησαν, η Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα αναρρώνει στην κατοικία της, το Adelaide Cottage, στο Windsor της Αγγλίας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα πού βρίσκεται η μέλλουσα βασίλισσα αλλά  – δυστυχώς για τους διαδικτυακούς ντετέκτιβ του κόσμου – είναι πιθανό λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της, να χρειάζεται μακρά ανάρρωση τουλάχιστον μέχρι και το Πάσχα».

Υπενθυμίζεται ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει ανακοινώσει ότι η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις μετά τις πασχαλινές διακοπές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις