Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή του Πατέρα με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά της

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή του Πατέρα με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά της
Reuters

Γιορτή του Πατέρα σήμερα (16.6.24) και η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) για τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Γουίλιαμ, πρίγκιπα της Ουαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και των παιδιών της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, κατά τη διάρκεια του «Trooping the Colour», της μεγάλης ετήσιας στρατιωτικής παρέλασης στο Λονδίνο προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου του Γ΄.

Στον επίσημο λογαριασμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην πλατφόρμα X, ανέβηκε μια φωτογραφία στην οποία ο Γουίλιαμ κρατά στοργικά τα τρία του παιδιά σε ξέγνοιαστες στιγμές σε μια παραλία, ατενίζοντας τη θάλασσα.

«Σε αγαπάμε, μπαμπά. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα. Τζ, Σ. και Λ. (Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις)», αναφέρεται στη λεζάντα με την υπογραφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Επίσης, στον ίδιο λογαριασμό αναρτήθηκε μια φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ, από την παιδική του ηλικία, με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

«Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα Μπαμπά, Γ.», αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις