Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Ζητώ συγγνώμη για την φωτογραφία – Την επεξεργάστηκα

Κέιτ Μίντλετον: Ζητώ συγγνώμη για την φωτογραφία – Την επεξεργάστηκα

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον για την φωτογραφία της για την Ημέρα της Μητέρας η οποία προκάλεσε πολλά σχόλια για την αυθεντικότητα της και ανάγκασε πολλά πρακτορεία να την αποσύρουν. 

Η φωτογραφία η οποία αρχικά έκανε το γύρο του κόσμου έδειχνε την Κέιτ Μίντλετον περιτριγυρισμένη από τα τρία της παιδιά, Τζωρτζ, Σάρλοτ και Λούις για την Ημέρα της Μητέρας η οποία τιμάται στη Βρετανία στις 10 Μαρτίου. 

Πολλοί διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία δεν φαινόταν για αυθεντική μέσα από λεπτομέρειες.

Τελικά, μέσα από την δημόσια συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον δικαιώθηκαν όσοι αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα της φωτογραφίας. 

Σε ανάρτηση της η Κέιτ Μίντλετον αναφέρει: 

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιόρταζαν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. C»

 

Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία που είχε δοθεί στη δημοσιότητα από το Παλάτι του Κένσιγκτον μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ και εξαιτίας της οποίας έχει αποσυρθεί από τα καθήκοντά της.

Πλέον μετά και από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να φουντώσουν και πάλι οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας καθώς το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για την αποθεραπεία της. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις