Κόσμος

Κι άλλος φόνος μέσω του… Facebook

Συγκλονισμένη είναι η Αυστραλία από την δεύτερη δολοφονία που έγινε νεαρής κοπέλας μέσω του Facebook...

 

H πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κριστίνα Κένελι, κάλεσε γονείς και παιδιά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με ποιους “κάνουν φιλίες και αποκτούν κοινωνικές σχέσεις μέσω του Facebook.
 
Αφορμή για την έκκληση της έδωσε η δολοφονία μιας κοπέλας από το Σίδνεϊ με δράστη έναν “φίλο” που γνώρισε μέσω του Facebook.
 
Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση δολοφονίας κοπέλας, τον τελευταίο καιρό στην Αυστραλία, όπου ο δράστης γνωρίζει τι θύμα του μέσω του Facebook.
 
Όπως υποστηρίζει η αστυνομία ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την αγάπη της 18χρονης για τη ζώα και παρουσιάστηκε, μέσω του Facebοok ως “φιλόζωος” που εργαζόταν σε οργάνωση προστασίας των ζώων με ψεύτικη ταυτότητα.
Έτσι την έπεισε να την “εκπαιδεύσει” σε ειδικό κάμπινγκ και κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες την δολοφόνησε. Ο δράστης προφυλακίστηκε.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
CBS: Ο Τραμπ έδωσε το «πράσινο φως» στο Ισραήλ για χτύπημα στο Ιράν, αν αποτύχουν οι συνομιλίες για τα πυρηνικά
Ο Νετανιάχου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι οποιαδήποτε συμφωνία με το Ιράν θα πρέπει να περιλαμβάνει όχι μόνο περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμα, αλλά και στο βαλλιστικό οπλοστάσιο
Τραμπ και Νετανιάχου
Φάρμακο για το Πάρκινσον οδήγησε Βρετανό δικηγόρο σε υπεξαίρεση 600.000 λιρών και εθισμό σε πορνό, αντίκες και συνόδους πολυτελείας
Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του, αφαίρεσε τη ζωή του - Πώς ο δικηγόρος εθίστηκε στο σεξ και έκλεψε χιλιάδες λίρες λόγω του φαρμάκου - Ελλιπή ενημέρωση καταγγέλλει η σύζυγός του που θρηνεί και για τον γιο της ο οποίος επίσης αυτοκτόνησε
Άντριου