Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να δει τον Ντόναλντ Τραμπ [pics, vids]

Τραμπ Κιμ Καρντάσιαν
Φωτογραφία twitter @realDonaldTrump

Η συνάντηση Κιμ – Τραμπ έγινε. Αλλά δεν ήταν αυτή που περίμεναν όλοι. Όπου Κιμ δεν είναι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας αλλά η τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν, που έφτασε μέχρι τον Λευκό Οίκο για να δει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ήταν ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ που πόσταρε τη φωτογραφία του με την Κιμ Καρντάσιαν στο Οβάλ Γραφείο. Εδώ που τα λέμε, αν δεν ανέβαζε στο twitter φωτογραφία με μια τελεπερσόνα, με ποια θα ανέβαζε;

Εκείνη ντυμένη στα μαύρα και όρθια. Εκείνος, με το κοστούμι του και καθιστός στο γραφείο του. Με το γνωστό χαμόγελο για… διαφήμιση οδοντόκρεμας στα χείλη του. Κιμ Καρντάσιαν και Ντόναλντ Τραμπ τα είπαν στο Οβάλ Γραφείο και το θέμα τους δεν ήταν κάποιο reality.

Τι ήθελε η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο

Η γνωστή τηλεπερσόνα είναι παντρεμένη με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πολλάκις έχει εκδηλώσει τον θαυμασμό του για τον Ντόναλντ Τραμπ. Εκείνη, πάντως, έχει δηλώσει ότι στις εκλογές του 2016 είχε ψηφίσει την αντίπαλο του Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον.

Φωτογραφία Reuters

Την Τετάρτη (30.05.2018) η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο Λευκό Οίκο για να συζητήσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τη μεταρρύθμιση του σωφρονιστικού συστήματος και όχι μόνο. Ήθελε να του ζητήσει να δώσει χάρη στην Άλις Τζόνσον, μια 63χρονη γυναίκα που έχει καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς δικαίωμα αναστολής για διακίνηση ναρκωτικών.

Φωτογραφία Reuters

Η Καρντάσιαν συνάντησε, για μια ώρα, και τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ. Για να κλείσει το ραντεβού, δε, προσέγγισε την κόρη του προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ. Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, η Κιμ Καρντάσιαν πήγε στο σπίτι της κόρης του προέδρου.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Τραμπ»

Tweet για τη συνάντησή της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ έκανε και η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τραμπ για το χρόνο που μου διέθεσε σήμερα το απόγευμα. Ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα δώσει χάρη στην Άλις Μαρί Τζόνσον η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της και ελπίζουμε ότι τόσο η ίδια όσο και άλλοι θα κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φυλακή», έγραψε.

Κιμ Καρντάσιαν και Ντόναλντ Τραμπ δεν γνωρίστηκαν… χθες. Η γνωστή τηλεπερσόνα είχε συμμετάσχει το 2010 στο reality The Apprentice που παρουσίαζε ο Τραμπ.

Στη συνάντησή της με τον πρόεδρο στο Οβάλ Γραφείο δεν ήταν μαζί της ο σύζυγός της Κάνιε Γουέστ, ένθερμος υποστηρικτής του Αμερικανού προέδρου.

Φωτογραφία Reuters

Πριν πάει στον Λευκό Οίκο, η Κιμ Καρντάσιαν είχε επιβεβαιώσει μέσω twitter ότι θα έθετε το θέμα της Άλις Τζόνσον στον Τραμπ. Χθες (30.05) ήταν τα γενέθλια της Τζονσον. «Χρόνια Πολλά Άλις Μαρί Τζόνσον. Η σημερινή μέρα είναι για σένα» έγραψε.

Για να κάνει τη… δουλειά της, η Κιμ Καρντάσιαν “ξέχασε” τις δηλώσεις Τραμπ για την ίδια το 2015. Όταν σε συνέντευξη με τον Χάουαρντ Στερν την είχε αποκαλέσει χοντροκ@@α…

Ποια είναι η Άλις Τζόνσον

Η 63χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά έξι παιδιών καταδικάστηκε σε ισόβια το 1996 για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης και ξέπλυμα χρήματος. Αυτό ήταν το πρώτο της αδίκημα.

Είχε συλληφθεί το 1993 μαζί με άλλα 15 άτομα στο Μέμφις. Τότε, οι αρχές είχαν μιλήσει για το μεγαλύτερο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης. Η Τζόνσον έχει παραδεχτεί ότι είχε το ρόλο του μεσάζοντα. Αλλά αρνείται ότι είχε άλλη εμπλοκή στη δράση του κυκλώματος ή ότι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη φυλακή έχει δείξει εξαιρετική συμπεριφορά. Έγραψε βιβλία, τα οποία εκδόθηκαν και σιγά σιγά άρχισε να δημιουργείται ένα κίνημα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της. Η ιστορία της έγινε και video, το οποίο έκανε θραύση στα social media.

Αυτό το video είδε και η Κιμ Καρντάσιαν και από τον περασμένο Οκτώβριο έχει αρχίσει να ασχολείται με την υπόθεση. Και ζητά να δοθεί χάρη στην Τζόνσον από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις