Κόσμος

Κορονοϊός: Δεύτερος θάνατος στις ΗΠΑ από τον επιδημία του ιού

Οι υγειονομικές αρχές της πολιτείας της Ουάσινγκτον ανακοίνωσαν τον δεύτερο θάνατο εξαιτίας του κορονοϊού.

Η υπηρεσία δημόσιας υγείας της κομητείας Σιάτλ & Κινγκ διευκρίνισε ότι άνδρας πάνω από 70 ετών με υποκείμενες παθήσεις που νοσηλευόταν μετά τη μόλυνσή του από τον κορονοϊό υπέκυψε το Σάββατο.

Κατά την ίδια υπηρεσία, αλλά τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνολικά στην κομητεία Κινγκ έχουν καταγραφεί 10 κρούσματα. Και τα νέα τέσσερα κρούσματα, ανάμεσά τους ο άνδρας που πέθανε το Σάββατο, ήταν ένοικοι οίκου ευγηρίας στο Κέρκλαντ, όπου είχαν καταγραφεί ήδη δύο κρούσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς