Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρεμάστηκε η κόρη της και αυτοκτόνησε! Η ερωτική απογοήτευση και το τραγικό φινάλε

Κρεμάστηκε η κόρη της και αυτοκτόνησε! Η ερωτική απογοήτευση και το τραγικό φινάλε

Δεν άντεξε το τραγικό τέλος της 26χρονης κόρης της και κρεμάστηκε. Αυτοκτόνησαν με τον ίδιο τρόπο με λίγες μέρες διαφορά.

Ήταν ο άντρας της David που βρήκε κρεμασμένη τη 49χρονη Beverley Dickenson στο γκαράζ του σπιτιού τους στο κτήμα τους στο Wiltshire.

Είχαν περάσει λίγες μέρες από τότε που κρεμάστηκε η 26χρονη κόρη τους Charlotte Dunne στο Wilton, στο Salisbury.

“Πιστέψτε με δεν μπορείς ποτέ να πεις ότι κάποιος πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή του. Η αδερφή μου ήταν καλά, ήταν καλά και η μητέρα μου. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι” δήλωσε ο αδερφός της Charlotte, Joe.

Η ερωτική απογοήτευση την έσπρωξε στην αυτοκτονία

Μετά την αυτοκτονία της μητέρας της γίνεται γνωστό ότι η 26χρονη Charlotte βίωσε δύσκολα τον χωρισμό από την κοπέλα της.

Ο χωρισμός τους μετά από 4 χρόνια την οδήγησε στην αυτοκτονία. Η μητέρα της, όπως ανέφερε οικογενειακός φίλος, δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτή.

Ο συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας Neil Buckley είπε ότι η κόρη του είχε αγαπηθεί από όλους. Περνούσε δύσκολα τον τελευταίο καιρό μετά τον χωρισμό από την κοπέλα της και τον θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς.

“Τέσσερις μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της μας είπε ότι θα έβρισκε νέα δουλειά. Προσπαθούσε να συνεχίσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό. Κάτι έγινε τις τελευταίες ώρες που την ώθησε στην αυτοκτονία. Η Charlotte ήταν ένα απλό κορίτσι στα 29 του. Ήταν τα προβλήματα στην προσωπική της ζωή που την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Είχε χωρίσει με τη σύντροφό της. Ήταν μαζί τέσσερα χρόνια. Ήταν ευτυχισμένες αλλά είχαν και τις δύσκολες στιγμές τους”.

Η Charlotte έβαλε τέλος στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της 10ης Ιουνίου. Τη βρήκε νεκρή η μητέρα της. Μετά από 7 μέρες κρεμάστηκε και εκείνη. Ήταν ξεμερώματα της 17ης Ιουνίου. Ο Neil Buckley ανέφερε ότι οι αρχές εξετάζουν το τηλέφωνό της για να συγκεντρώσουν όσα στοιχεία μπορεί να οδήγησαν στην αυτοκτονία της 26χρονης.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις