Κόσμος

Κριμαία: Σαμποτάζ Ουκρανών βλέπουν οι Ρώσοι πίσω από τις εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών

Σε σαμποτάζ από Ουκρανούς αποδίδει η Ρωσία τις εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών στη βόρεια Κριμαία. Νωρίτερα, σύννεφα καπνού κάλυψαν τη ρωσική αεροπορική βάση στην περιοχή που έχει προσαρτήσει από το 2014 η Μόσχα.

Παρότι η Ουκρανία δεν επιβεβαίωσε, ούτε και αρνήθηκε εμπλοκή στο μπαράζ των εκρήξεων στην Κριμαία, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι εκρήξεις που σημειώθηκαν το πρωί, προκαλώντας μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη πυρομαχικών, οφείλονται σε σαμποτάζ.

Δείτε βίντεο από την επίθεση στην Κριμαία:

Οι σαμποτέρ έδρασαν αποτελεσματικά, πλήττοντας την αεροπορική βάση κοντά στο Γκβαρντεϊσκόγιε, στο κέντρο της προσαρτημένης από τη Μόσχα Κριμαίας, μετέδωσε η ρωσική εφημερίδα Kommersant.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ διακόπτει τις εμπορικές συναλλαγές με Ισπανία και επιτίθεται σε Στάρμερ λέγοντας πως δεν είναι και ο Τσώρτσιλ – «Επιτέθηκα στο Ιράν γιατί θα μας χτυπούσαν»
Υποστήριξε ότι οι περισσότεροι από τους Ιρανούς αξιωματούχους που η Ουάσινγκτον είχε σκεφτεί ότι ενδεχομένως να αναλάμβαναν την ηγεσία της χώρας στο τέλος του πολέμου είναι νεκροί
Τραμπ και Μερτς 42
Στις φλόγες η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ σφυροκοπά Ιράν και Λίβανο, εκρήξεις στο Ντουμπάι, στον πόλεμο και το Κατάρ
Η Κύπρος παραμένει σε κατάσταση συναγερμού μετά τις απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης ενώ πολεμικό πλοίο και ελικόπτερα στέλνει στο νησί και η Βρετανία
Ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Βηρυτό