Κόσμος

Κύπρος: Πέταξαν στα σκουπίδια χειροβομβίδα και εκρηκτικά TNT

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία πλήρη χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ένα τεμάχιο εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, γέμισμα χειροβομβίδας επιθετικού τύπου εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (12.11.2021) στην Κύπρο μέσα σε κάδο απορριμματοφόρου.

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λευκωσίας της Κύπρου εντόπισαν μέσα σε χάρτινο κουτί και νάιλον τσάντα, τη χειροβομβίδα και τις εκρηκτικές ύλες, καθώς άγνωστοι είχαν πετάξει τα εκρηκτικά μέσα σε κάδο απορριμματοφόρου, που βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ στο σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, για εξετάσεις. Αφού τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών αποσυναρμολόγησαν τα ανευρεθέντα, τα παρέλαβαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Έβδομη ημέρα χάους στα Τίρανα με 295 τραυματίες, μολότοφ και φωτιές – Σκληρή απάντηση Ράμα
Ο Αλβανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε μπόνους 2.500 ευρώ για τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής και προειδοποίησε με οικονομικές κυρώσεις τις οικογένειες ανήλικων διαδηλωτών
Αλβανία διαδηλώσεις
Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι στέλνει 500 στρατιώτες στο Μιλάνο για να πατάξει τα επεισόδια – Αυστηροποιούνται τα μέτρα ασφαλείας
Με ανάρτησή του στα social media, ο Σαλβίνι χαιρέτισε την απόφαση, κάνοντας λόγο για «νίκη της Λέγκας» και συνοδεύοντας τη δήλωσή του με το σύνθημα «από τα λόγια, στα έργα»
Επεισόδια στο Μιλάνο 25