Κόσμος

Κύπρος: Πέταξαν στα σκουπίδια χειροβομβίδα και εκρηκτικά TNT

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία πλήρη χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ένα τεμάχιο εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, γέμισμα χειροβομβίδας επιθετικού τύπου εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (12.11.2021) στην Κύπρο μέσα σε κάδο απορριμματοφόρου.

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λευκωσίας της Κύπρου εντόπισαν μέσα σε χάρτινο κουτί και νάιλον τσάντα, τη χειροβομβίδα και τις εκρηκτικές ύλες, καθώς άγνωστοι είχαν πετάξει τα εκρηκτικά μέσα σε κάδο απορριμματοφόρου, που βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ στο σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, για εξετάσεις. Αφού τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών αποσυναρμολόγησαν τα ανευρεθέντα, τα παρέλαβαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πυρά» Λαβρόφ από ΟΗΕ: «Η Ευρώπη κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στην σύγκρουση Ρωσίας – Ουκρανίας»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας κατά την ομιλία του στον ΟΗΕ, στην οποία δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της όσον αφορά την Ουκρανία
Σεργκέι Λαβρόφ
Η «κρυφή» εγγονή του Πούτιν με το επώνυμο Ζελένσκι: Η 8χρονη Έλσα φέρει το επίθετο της μητέρας της και όχι του πατέρα της
Το κορίτσι, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και φέρεται να είναι παιδί της μικρότερης κόρης του Πούτιν, Κατερίνας Τιχόνοβα και του Ρώσου χορευτή μπαλέτου και σκηνοθέτη Ιγκόρ Ζελένσκι
Βλαντίμιρ Πούτιν