Κόσμος

Κύπρος: Πέταξαν στα σκουπίδια χειροβομβίδα και εκρηκτικά TNT

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία πλήρη χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ένα τεμάχιο εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, γέμισμα χειροβομβίδας επιθετικού τύπου εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (12.11.2021) στην Κύπρο μέσα σε κάδο απορριμματοφόρου.

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λευκωσίας της Κύπρου εντόπισαν μέσα σε χάρτινο κουτί και νάιλον τσάντα, τη χειροβομβίδα και τις εκρηκτικές ύλες, καθώς άγνωστοι είχαν πετάξει τα εκρηκτικά μέσα σε κάδο απορριμματοφόρου, που βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο, στην περιοχή Αγλαντζιάς στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ στο σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, καθώς και μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, για εξετάσεις. Αφού τα μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών αποσυναρμολόγησαν τα ανευρεθέντα, τα παρέλαβαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Αστυνομία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Περσείδες 2026: Το καλοκαιρινό «βροχομάνι» των αστεριών κορυφώνεται – Πώς θα το δούμε από την Ελλάδα
Η πιο γνωστή βροχή διαττόντων του καλοκαιριού κορυφώνεται τη νύχτα της 12ης προς 13 Αυγούστου, με τις συνθήκες φέτος να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές - Live μετάδοση από τη NASA
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (Photo by: Thomas Warnack
Εικόνες αποκάλυψης στον Καναδά από την φωτιά: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να σωθούν από τις φλόγες
20.000 πολίτες εγκατάλειψαν τα σπίτια τους - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα - Πάνω από 40 εκατομμύρια στρέμματα κυρίως δασικών εκτάσεων έχουν καεί από την αρχή της χρονιάς
REUTERS