Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Λονδίνο: Η απίθανη φωτογραφία από τη στιγμή του πανικού

Λονδίνο: Η απίθανη φωτογραφία από τη στιγμή του πανικού

Μια φωτογραφία που αν κανείς δεν παρατηρήσει μια λεπτομέρεια, είναι μια ακόμη συγκλονιστική εικόνα από τη νέα τρομοκρατική επίθεση που βυθίζει στο πένθος τη Βρετανία. Αλλά η λεπτομέρεια αυτή, μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Στη φωτογραφία που βλέπετε, λοιπόν, φαίνονται άνθρωποι να τρέχουν να σωθούν από το φονικό αμόκ των τριών δραστών, που οπλισμένοι με μαχαίρια μπήκαν σε παμπ και άρχισαν να μαχαιρώνουν κόσμο, λίγο αφού είχαν παρασύρει πεζούς με ένα λευκό βαν στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Αν παρατηρήσει κανείς τον άνδρα στα αριστερά, με το τζιν και την κόκκινη μπλούζα, θα δει ότι στα χέρια του κρατά ένα ποτήρι μπύρα. Μάλιστα, ένα ποτήρι μπύρα, το οποίο προφανώς έπινε όταν έγινε η επίθεση και μέσα στον πανικό του, το πήρε μαζί του κι άρχισε να τρέχει για να σωθεί!

Για πολλούς από εκείνους που είδαν και έκαναν share τη φωτογραφία στα social media, η φωτογραφία αυτή είναι η απόδειξη πως οι Βρετανοί δεν πρόκειται να υποκύψουν στον τρόμο και θα συνεχίσουν τη ζωή τους. Για άλλους, απλά ξεφεύγουν από τον κίνδυνο ως… Λονδρέζοι.

Για κάποιους η αντίδραση του άνδρα είναι απόλυτα λογική γιατί… με τις τιμές του Λονδίνου, δεν πρέπει να χάσει ούτε σταγόνα από τη μπύρα του!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε