Κόσμος

Λύγισε η Κριστίνα Αγκιλέρα – Ξέσπασε σε κλάματα [video]

Η Κριστίνα Αγκιλέρα ξέσπασε σε δάκρυα, όταν παρέλαβε βραβείο από καταφύγιο γυναικών θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Η 38χρονη τραγουδίστρια -τραγουδοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα απευθυνόμενη στο κοινό, σε εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε με το βραβείο Ήρωας Κοινότητας (Community Hero) από την οργάνωση “The Shade Tree”.

Η οργάνωση προσφέρει στέγη και στήριξη σε γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν κίνδυνο στη Νότια Νεβάδα.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα δώρισε στην οργάνωση ένα εκατομμύριο δολάρια από τα έσοδα των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, στο Planet Hollywood.

“Είναι αποκρουστικό και συμβαίνει σε πάρα πολλούς ανθρώπους και είναι ένα θέμα που μου προκαλεί συναισθήματα, επειδή μεγάλωσα στη βία και επιβίωσα, όπως είμαι βέβαιη ότι πολλές από εσάς έχετε καταφέρει” είπε με δάκρυα στα μάτια, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της στο Instagram. “Με έχει επηρεάσει πολύ” πρόσθεσε.

“Είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου, της μουσικής που κάνω, των στίχων που γράφω, από το Fighter έως το Beautiful” συνέχισε η τραγουδίστρια, η οποία προηγουμένως μίλησε ανοιχτά για τη μητέρα της που ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

“Πραγματικά βγαίνει από την καρδιά μου. Γι ‘αυτό δεν με πειράζουν τα δάκρυα και οι βλεφαρίδες που βγαίνουν επειδή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από μια βλεφαρίδα, έτσι;” είπε.

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι και μητέρα τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή η βράβευσή της και δημοσίευσε φωτογραφίες της με το βραβείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/B3XqkD9Jhx-/

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Τραμπ κατά Μασκ: «Εκτροχιάζεται και εξελίσσεται σε σκέτη καταστροφή» – Η ειρωνική απάντηση του δισεκατομμυριούχου
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε γελοία την απόφαση του Έλον Μασκ για νέο κόμμα και του θύμισε ότι αυτό των Ρεπουμπλικανών είναι πολύ επιτυχημένο
Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ
Κρίσιμη συνάντηση Μπενιαμίν Νετανιάχου και Ντόναλντ Τραμπ: Άκαρπες οι πρώτες διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
«Βγάλαμε ήδη πολλούς ομήρους, αλλά σε ό,τι αφορά τους ομήρους που απομένουν, θα βγει καλός αριθμός. Νομίζουμε πως θα γίνει αυτή την εβδομάδα» είπε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα