Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μακελειό στη Φλόριντα: Δύο νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες έξω από κλαμπ (pics, vid)

Μακελειό στη Φλόριντα: Δύο νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες έξω από κλαμπ (pics, vid)
YouTube

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός από το μπαράζ πυροβολισμών στη Φλόριντα. Δύο νεκροί, αλλά και περισσότεροι από 20 τραυματίες, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για το περιστατικό έξω από ένα κλαμπ με μπιλιάρδα.

Όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής Χαϊαλία στη Φλόριντα, Αλφρέντο Ραμίρεζ, «βρίσκομαι στο σημείο άλλης μίας στοχευμένης και άνανδρης ενέργειας ένοπλης βίας, όπου 20 άνθρωποι πυροβολήθηκαν και δύο, δυστυχώς, πέθαναν».

 

Ένα λευκό SUV σταμάτησε έξω από ένα κλαμπ με μπιλιάρδα στην περιοχή και τρεις άνθρωποι βγήκαν έξω, κρατώντας τυφέκια εφόδου και περίστροφα.

 

Σχεδόν αμέσως άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει μία συναυλία στον χώρο, μετέδωσε το CNN.

 

«Πρόκειται για ψυχρούς δολοφόνους, που πυροβόλησαν αδιακρίτως εναντίον ενός πλήθους. Θέλουμε να επιβληθεί δικαιοσύνη», υποστήριξε ο αστυνομικός διευθυντής Αλφρέντο Ραμίρεζ.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για μάρτυρες, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

 

Δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις μέχρι τώρα, με τις αστυνομικές έρευνες να συνεχίζονται.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις