Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μακελειό στην Πράγα: Τα τελευταία μηνύματα του δράστη στο Telegram

Μακελειό στην Πράγα: Τα τελευταία μηνύματα του δράστη στο Telegram
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Γ@μ@μ@νη μέρα, γ@μ@μ@νη ζωή» και «πίνω τσάι και θέλω να αυτοκτονήσω» έγραφε πριν από λίγα 24ωρα στο Telegram ο δράστης του μακελειού στην Πράγα, στα μηνύματα που βγαίνουν σήμερα (21.12.2023) στη δημοσιότητα, λίγες ώρες μετά τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου με τους περισσότερους από 15 νεκρούς και τους πάνω από 30 τραυματίες.

«Μισώ τον κόσμο και θέλω να προκαλέσω όσο περισσότερο πόνο μπορώ», είναι επίσης ένα από τα σοκαριστικά μηνύματα που έγραψε ο δράστης του μακελειού στην Πράγα στο Telegram. Ταυτοποιήθηκε ως ο 24χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου του Καρόλου, David Kozak.

Περισσότεροι από 15 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί – μεταξύ αυτών και ο δράστης – και πάνω από 30 άνθρωποι είναι τραυματίες, εκ των οποίων οι 9 σε σοβαρή κατάσταση από το μακελειό με τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα.

Ο 24χρονος φέρεται να σκότωσε και τον πατέρα του πριν το μακελειό! Οι Αρχές εντόπισαν τη σορό στο σπίτι τους και έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του γιου του.

Η φωτογραφία του μακελάρη:

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1737870241365950693

Σοκ προκαλούν οι εικόνες του μακελάρη, να βρίσκεται στην οροφή του πανεπιστημίου και να σημαδεύει με το πυροβόλο όπλο του τον κόσμο που τρέχει πανικόβλητος να ξεφύγει από το σημείο.

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1737857431886282812

Όλες οι σοκαριστικές παραδοχές του στο Telegram

Ο μακελάρης δημιούργησε τον λογαριασμό στους 9 Δεκεμβρίου και στο πρώτο του μήνυμα γράφει ότι «αυτό θα είναι το ημερολόγιό μου, όσο περνούν οι μέρες προς το μακελειό στο πανεπιστήμιο».

«Να σας συστηθώ, με λένε Ντέιβιντ.

Νιώθω ότι θέλω να κάνω να εκφράσω τις σκέψεις μου εδώ, να κάνω ένα μακελειό σε σχολείο και πιθανώς μετά να αυτοκτονήσω. Με εμπνέει η Alina Afanaskina (σ.σ. η 14χρονη μαθήτρια που πυροβόλησε συμμαθήτριά της και πυροβόλησε άλλους 5 ανθρώπους, πριν αυτοκτονήσει η ίδια στις αρχές Δεκεμβρίου σε σχολείο στο Μπριάνσκ της Ρωσίας)».

Πάντα ήθελα να σκοτώνω, πίστευα ότι θα γίνω μανιακός στο μέλλον. Στη συνέχεια, όταν ο Ilnaz έκανε το μακελειό (σ.σ. ο 19χρονος Ilnaz Galyaviev, ο μακελάρης σε σχολείο του Καζάν της Ρωσίας στις 11 Μαΐου του 2021 με 9 νεκρούς), συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ πιο κερδοφόρο να κάνω ένα μακελειό παρά δολοφονίες κατά συρροή.

Κάθισα.. Περίμενα.. Ονειρευόμουν.. Ήθελα.. αλλά η Αλίνα ήταν το τελευταίο σημάδι (σ.σ. για να κάνει και ο ίδιος το μακελειό). Ήταν σαν να είχε έρθει να με βοηθήσει από τον παράδεισο την ώρα που έπρεπε.

Αυτό το κανάλι θα είναι κλειστό για πολύ καιρό, αν και ήθελα να το έχω ανοιχτό αρχικά, αλλά μετά διάβασα κάποιες οδηγίες ότι θα ήταν καλύτερα να ανοίξω το κανάλι λίγες ώρες πριν το μακελειό. Μάλλον θα το κάνω.

Αυτό το κανάλι είναι ένα ημερολόγιο όπου θα μιλήσω για τη ζωή μου πριν το μακελειό.

Όλοι με μισούσαν, με μισούν και θα συνεχίσουν να με μισούν. Δεν με νοιάζει, γιατί είναι αμοιβαίο.

Γ@μ@μ@νη μέρα, γ@μ@μ@νη ζωή.

Μισώ τον κόσμο και θέλω να αφήσω όσο περισσότερο πόνο γίνεται.

Γ@μ@μ@ν@ πλάσματα.

Έχω ένα βουητό στα αυτιά μου… σαν κάτι γ@μ@μ@ν@ς πυγολαμπίδες. Θέλω να ξεριζώσω τα αυτιά μου».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις