Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάθημα ζωής: Πρώην μοντέλο παλεύει τον καρκίνο με ένα μεγάλο χαμόγελο [pics]

Μάθημα ζωής: Πρώην μοντέλο παλεύει τον καρκίνο με ένα μεγάλο χαμόγελο [pics]

Η συγκλονιστική ιστορία του 23χρονου πρώην μοντέλου Cheyann Clark κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του ίντερνετ. Η 23χρονη διαγνώστηκε ότι πάσχει από επιθετικό καρκίνο ωοθηκών, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να χαμογελά!

Η ζωή όπως την γνωρίζουμε, μπορεί να αλλάξει από λεπτό σε λεπτό. Η 23χρονη, πρώην μοντέλο, συμμετείχε με επιτυχία σε διαγωνισμούς ομορφιάς και σύχναζε σε γυμναστήρια για να διατηρήσει το καλογυμνασμένο σώμα της. Ζούσε με τον σύζυγό της στη Φλόριντα, αλλά όλα άλλαξαν σε μιά στιγμή. Πριν διαγνωστεί η ασθένειά της, και πριν αρχίσει τις χημειοθεραπείες, η 23χρονη Cheyann ήταν το “χαμογελαστό μοντέλο”.

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cheyann Shaw (@cheymarie_fit) στις

Όλα αυτά, μέχρι που μία εξέταση έδειξε ότι πάσχει από καρκίνο ωοθηκών, και άρχισε άμεσα να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Στην αρχή δυσκολεύτηκε να “αντιμετωπίσει” την νέα πραγματικότητα, καθώς είχε συνηθίσει να γυμνάζεται από μικρό παιδί. Αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Σιάτλ, για να μένει κοντά στους γονείς της. Μετά την επέμβαση και τις χημειοθεραπείες, το σώμα της άλλαξε, το χαμόγελο όμως δεν έσβησε ποτέ από το πρόσωπό της.

Μπορεί να δίνει πλέον καθημερινά τη μάχη γιθα τη ζωή, η Cheyann δεν σταματάει να χαμογελάει. Ηακλύτερη συμβουλή που έχει να δώσει σε όλους μας, είναι να μην τα παρατάμε ποτέ. Όπως λέει η ίδια στις λεζάντες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, “μην σταματήσετε ποτέ να αγαπάτε τη ζωή σας”.

 

Στην σελίδα της στο Instagram έχει σχεδόν 200.000 followers, και το καλύτερο μήνυμά της προς όλους μας είναι το λαμπερό της χαμόγελο.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε