Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μάχη μέχρις εσχάτων! Τραμπ εναντίον… καπέλου σημειώσατε διπλό! Ξεκαρδιστικό βίντεο

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Μια καλή πράξη αποφάσισε να κάνει ο αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς τα κατάφερε… περίπου.

Όλα έγιναν κατά την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στα… πάτρια εδάφη, μετά την συμμετοχή του στην Σύνοδο των G20, στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Μια Σύνοδο στην οποία είχε την πρώτη του – διά ζώσης- συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν και στην οποία βρέθηκε… μόνος εναντίον 19, αφού όλες οι υπόλοιπες χώρες τον έβλεπαν σαν “αντίπαλο” μετά την απόφασή του να αποσύρει τις ΗΠΑ από την Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα.

Τραμπ – Πούτιν εμπιστευτικό! Χάκερς, Συρία… συναυλία! “Μέσα” στην ιστορική συνάντηση

Εδώ καπέλο, εκεί καπέλο…

Ο Τραμπ επέστρεψε στις ΗΠΑ, λοιπόν και στην στρατιωτική βάση Joint Base Andrews, στο Maryland, είχε μια άτυχη στιγμή.

Το βίντεο δείχνει τον Τραμπ να κατευθύνεται προς ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο θα τον μετέφερε στην συνέχεια στον Λευκό Οίκο. Το ελικόπτερο ήταν έτοιμο για απογείωση κι έτσι το καπέλο ενός εκ των πεζοναυτών που στέκονταν… προσοχή για τον Πρόεδρο είχε πάει… βόλτα!

Ο Τραμπ το είδε και πριν μπει στο ελικόπτερο αμέσως το σήκωσε και το έβαλε ξανά στο κεφάλι του πεζοναύτη, θέλοντας να κάνει την καλή πράξη της ημέρας.

Είπαμε όμως: Το ελικόπτερο ήταν έτοιμο για απογείωση, συνεπώς η προσπάθεια του Τραμπ κρίθηκε… ανεπαρκής, αφού το καπέλο πήγε ξανά… βόλτα και κάπου εκεί ο αμερικανός Πρόεδρος εγκατέλειψε τις προσπάθειες και επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο…

Δείτε τα βίντεο

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε