Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Έσπασε ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο! Χαμός για ένα tweet – Νέοι μπελάδες

Μέγκαν Μαρκλ: Έσπασε ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο! Χαμός για ένα tweet – Νέοι μπελάδες

Ένα φαινομενικά αθώο tweet της γερουσιαστή Catherine Noone έβαλε σε μπελάδες τη Μέγκαν Μαρκλ και προκάλεσε πονοκέφαλο στο παλάτι.

Η γερουσιαστής Catherine Noone συνάντησε τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι και αποφάσισε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της από την επαφή τους.

Όλα ξεκίνησαν από το tweet της γερουσιαστή που ανέφερε ότι η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε ικανοποιήμενη με το δημοψίφησμα στην Ιρλανδία για την έκτρωση.

Όσοι είδαν την ανάρτησή της υποστήριξαν ότι η Μέγκαν Μαρκλ έσπασε για μια ακόμα φορά το βασιλικό πρωτόκολλο, εκφράζοντας τις πολιτικές πεποιθήσεις της.

“Ήταν μεγάλη μου χαρά που συνάντησα τον πρίγκιπα Χάρι και τη δούκισσα του Σάσεξ στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη. Η δούκισσα και εγώ συζητήσαμε για το πρόσφατο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Παρακολουθούσε με ενδιαφέρον και ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα” έγραψε η γερουσιαστής για τη νιόπαντρη δούκισσα.

Τα μάζεψε για τη Μέγκαν Μαρκλ η γερουσιαστής

Από εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός στο παλάτι και η Μέγκαν Μαρκλ μπήκε ξανά σε μπελάδες. Πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως η ηθοποιός έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο εκφράζοντας την προσωπική της άποψη για ένα πολιτικό γεγονός.

Μετά από λίγη ώρα η γερουσιαστής διέγραψε την ανάρτησή της και σημείωσε ότι θα έπρεπε να πει “εμφανίστηκε ευχαριστημένη. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ συγκροτημένη. Δεν εξέφρασε καμία πολιτική άποψη”.

Πηγή: Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις