Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι… άκουσαν γιούχα στην πρώτη επιστροφή στην Βρετανία! video

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι πάτησαν για πρώτη φορά το πόδι τους μαζί στην Βρετανία μετά την… κόλαση του “διαζυγίου” με την Ελισάβετ και υπήρξε μια παραφωνία!

Σε μια βροχερή βραδιά, με το… οσονούπω πρώην πριγκιπικό ζεύγος να είναι όπως πάντα καλοντυμένο, οι δυο τους βγήκαν από το αυτοκίνητο που τους συνόδευε στις… τελευταίες υποχρεώσεις τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Click4more: Χάρι και Μέγκαν: “Απροστάτευτοι” στον Καναδά μόλις χάσουν τη βασιλική ιδιότητα

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στο Λονδίνο για να συνοδέψει τον πρίγκιπα Χάρι στα Endeavour Fund Awards στο Mansion House του Λονδίνου.,

Τους περίμενε στη βροχή πλήθος 50 ατόμων που υποδέχτηκε τους παραιτηθέντες με ζητωκραυγές, ωστόσο μέσα στην αποθέωση ακούστηκε και κάποιος να… γιουχάρει!

Δεν είναι απολύτως σαφές αν το… διάσημο “boo” απευθύνονταν στην Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι, ωστόσο στο βίντεο… κάπως έτσι ακούγεται.

Δείτε την στιγμή

https://twitter.com/chrisshipitv/status/1235674606524121089?s=20

Γιατί επέστρεψαν Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι στην Βρετανία

Ο Πρίγκιπας Χάρι έδωσε το παρόν στα βραβεία αυτά που τιμώνται οι γυναίκες και άντρες που πληγώθηκαν ή αρρώστησαν στο καθήκον και έχουν δείξει σπουδαίες επιδόσεις στον αθλητισμό μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Click4more: Στα όριά της η Ελισάβετ! Δεν θέλει πλέον να ακούει για Μέγκαν και Χάρι!

Να θυμίσουμε πως Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι έφυγαν για τον Καναδά μέσα στον Νοέμβριο για διακοπές και εντέλει στις αρχές Γενάρη ανακοίνωσαν την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Επιπλέον, να σημειωθεί πως σε αυτό το ταξίδι δεν έχουν μαζί τους τον μικρό Archie.

Όσο για την επιλογή φορέματος της 38χρονης ηθοποιού, η επιλογή της Victoria Beckham, μόνο τυχαία δεν είναι. Κι αυτό διότι η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε… εκθαμβωτική μέσα στο στενό φόρεμά της έχοντας χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Με πληροφορίες από: foxnews.com.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις