Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Μιλάει για την Ελισάβετ στην πρώτη της συνέντευξη μετά το θάνατό της

Μέγκαν Μαρκλ: Μιλάει για την Ελισάβετ στην πρώτη της συνέντευξη μετά το θάνατό της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟY REUTERS

Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε στο Variety την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, στην οποία μίλησε για την απώλειά της.

Σε αντίθεση με τα όσα λέγονται για την ίδια και τον σύζυγό της, ότι «πληγώνουν» την βασιλική οικογένεια, η Μάρκλ δηλώνει «περήφανη για τη σχέση της με τη βασίλισσα».

«Αναλογίστηκα την πρώτη μας επίσημη εμφάνιση μαζί, πόσο ξεχωριστά ένιωσα. Αισθάνομαι τυχερή. Και συνεχίζω να είμαι περήφανη που είχα μια τόσο καλή σχέση με την αρχηγό της οικογένειας».

Η Μάρκλ δηλώνει πως νιώθει πολύ ωραία που κατάφερε να στηρίξει τον σύζυγό της σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή. «Αυτό που είναι τόσο όμορφο είναι να βλέπεις την κληρονομιά που μπόρεσε να αφήσει η γιαγιά του σε τόσα πολλά μέτωπα. Σίγουρα, για τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα για το πώς είναι κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω».

Για το γεγονός ότι ο Χάρι πληροφορήθηκε τελευταίος το θάνατο της Ελισάβετ, η Μαρκλ είπε ότι  «ήταν μια περίπλοκη στιγμή αλλά ο σύζυγός μου είναι πάντα αισιόδοξος».

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις