Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ: Μόνο… στις φωτογραφίες έχει δει το μωρό το μισό βασιλικό σόι!

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία: Reuters

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι, όλος ο κόσμος είδε τις πρώτες φωτογραφίες, ωστόσο μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δει επίσης… μόνο τις φωτογραφίες!

“Δυνατά” ονόματα της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν ακόμη δει από κοντά το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, πέντε ολόκληρες μέρες μετά την γέννησή του!

Μεταξύ αυτών, ο Πρίγκιπας Κάρολος, δηλαδή ο… παππούς του νεογέννητου Άρτσι (!), αλλά και η Καμίλα, ο θείος του μικρού, Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον!

Ο έβδομος στην σειρά για την διαδοχή του στέμματος, Άρτσι Χάρισον, γεννήθηκε την Δευτέρα και είχε γίνει γνωστό πως ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα θα συναντούσαν τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ σήμερα, άμα τη επιστροφή τους από την Γερμανία.

Πλέον έγινε γνωστό πως θα δουν το μωρό… από βδομάδα, με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ να βρίσκονται… πιο πίσω στην σειρά.

Το Παλάτι φυσικά δεν έκανε κάποιο σχόλιο για όλη αυτή την… κωλυσιεργία, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωνε τις προηγούμενες ημέρες πως δεν βλέπει την ώρα να δει το μωρό από κοντά.

Όπως και να ‘χει, οι… ψίθυροι και οι γκρίνιες στην Μεγάλη Βρετανία για την μυστικοπάθεια του ζευγαριού σχετικά με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, γίνονται κάθε μέρα και πιο έντονες!

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις