Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μέγκαν Μαρκλ, Πρίγκιπας Χάρι: Λύση εδώ και τώρα απαιτεί η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ποιο Brexit και ποια… γενέθλια και ποια επικαιρότητα; Μόνο το Megxit κυριαρχεί στην Βρετανία μετά την… ρουκέτα της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε λίγες «ημέρες» στη βασιλική οικογένεια, προκειμένου να συμφωνήσει σε μια «λύση» για το θέμα της παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ.

Μια παραίτηση την οποία ανακοίνωσαν χωρίς να την συμβουλευτούν, όπως μεταδίδουν πολλά βρετανικά ΜΜΕ.

Η σαφής εντολή της Ελισάβετ μετά το… αντίο Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι!

Στις ομάδες της βασίλισσας, του γιου της Καρόλου και των γιων του, Ουίλιαμ και Χάρι έχουν δοθεί οδηγίες να εργαστούν «με αμείωτους ρυθμούς» για να βρουν «λύσεις», σύμφωνα με μια πηγή στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την οποία επικαλούνται το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News και το πρακτορείο ειδήσεων Press association.

Click4more: «Να σας πω εγώ για την Μέγκαν Μαρκλ» – Άρθρο κόλαφος στην Daily Mail από τον Πιρς Μόργκαν! Καλεί την Βασίλισσα να διώξει τις άπληστες βδέλλες!

Μια λύση αναμένεται «σε λίγες ημέρες, όχι εβδομάδες», επισήμανε η πηγή.

Το σοκ από την ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι προτίθενται να αποποιηθούν τα καθήκοντά τους είναι τέτοιο στη Βρετανία, που επισκίασε την ιστορική ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο, το οποίο έδωσε το πράσινο φως για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, έπειτα από διαμάχες και διχασμούς τρεισήμισι ετών.

Περισσότερο από το Brexit, είναι το Megxit που δεσπόζει στα πρωτοσέλιδα και δελτία ειδήσεων των βρετανικών ΜΜΕ, μετά την ανακοίνωση που αιφνιδίασε όλον τον κόσμο, ακόμα και τη βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας 93 ετών.

“Μαύρα” γενέθλια για την Κέιτ Μίντλετον…

Ακόμα και τα γενέθλια της συζύγου του Πρίγκιπα Ουίλιαμ πέρασαν σε δεύτερη μοίρα…

Σε επίσημη ανάρτηση στο Instagram η Κέιτ Μίντλετον ευχαριστεί τους πάντες για τα μηνύματα αγάπης, ωστόσο τα φετινά της γενέθλια επισκιάστηκαν όσο… ποτέ από τις ραγδαίες εξελίξεις με την… βόμβα του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Δείτε την ανάρτηση

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you everyone for all your lovely messages on The Duchess of Cambridge’s birthday! Photo 📷 by @MattPorteous

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις