Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Αγνόησε το πρωτόκολλο και έφτασε εκθαμβωτική στη Σαουδική Αραβία! [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το έχουν κάνει κι άλλες γυναίκες στο παρελθόν, ωστόσο έχει τη δική του σημασία. Η Μελάνια Τραμπ επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία χωρίς την μαντίλα, αγνοώντας το αυστηρό πρωτόκολλο για τις γυναίκες στη χώρα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε πριν από λίγο στη Σαουδική Αραβία, πρώτο στάδιο του πρώτου του ταξιδιού στο εξωτερικό, όπου έγινε δεκτός με μεγάλη επισημότητα.

Το Air Force One προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Βασιλιάς Χαλίντ του Ριάντ, όπου είχε στρωθεί κόκκινο χαλί προς τιμήν του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Ο βασιλιάς Σαλμάν καλωσόρισε τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ μόλις κατέβηκαν από το αεροπλάνο, με θερμή χειραψία.

Τον Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύει η Μελάνια Τραμπ, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με το εντυπωσιακό μαύρο σύνολο που επέλεξε. Συγκεκριμένα ένα μαύρο σύνολο –φαρδύ παντελόνι και μακρυμάνικο πουκάμισο– με μια φαρδιά χρυσή ζώνη, με την ίδια πάντως να μοιάζει αρκετά αμήχανη. Τα μαλλιά της κυμάτιζαν στον αέρα και κάπου εδώ αξίζει να σταθεί κανείς, αφού η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βάδισε τα βήματα της Άνγκελα Μέρκελ και δεν φόρεσε μαντίλα, παρά τους αυστηρούς νόμους που υπάρχουν στη Σαουδική Αραβία για τις γυναίκες.

Το ίδιο είχαν κάνει στο παρελθόν και η Τερέζα Μέι, η Χίλαρι Κλίντον, αλλά και η… προκάτοχος της Μελάνια Τραμπ, Μισέλ Ομπάμα.

Ο 81 ετών μονάρχης, κρατώντας μπαστούνι, συνόδευσε στη συνέχεια το προεδρικό ζεύγος στο σαλόνι του αεροδρομίου, όπου κάθισε μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του.

Μελάνια Τραμπ: Με εμφάνιση που κόβει την ανάσα και αναδεικνύει τα οπίσθια της [pics, vid]

Η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα, και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ, μετέχουν στην αντιπροσωπεία που συνοδεύει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει συνάντηση το απόγευμα με τον βασιλιά Σαλμάν, τον ανιψιό του, πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Νάγεφ και τον γιο του μονάρχη, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ανερχόμενο αστέρι του σαουδαραβικού βασιλείου, με τους οποίους θα έχει συνομιλίες.

Πηγή: ΑΕΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε