Κόσμος

Μέρκελ: Ακυρώνεται η σύνοδος ΕΕ-Κίνας λόγω της πανδημίας

Η ειδική σύνοδος κορυφής για την Κίνα, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 16 Νοεμβρίου, ακυρώνεται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η χώρα της οποίας ασκεί αυτό το εξάμηνο την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Click4more: Σύνοδος Κορυφής – Μητσοτάκης: Ζήτησα εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας

«Στο πλαίσιο της πανδημίας, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τη διεξαγωγή μιας άτυπης συνόδου κορυφής (…) Πιστεύω πως είναι ένα απαραίτητο μήνυμα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μουσείο του Λούβρου: Αυτά είναι τα κοσμήματα που εκλάπησαν μετά τη θεαματική ληστεία – Σώθηκε το «καταραμένο» διαμάντι
Η λεία, ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας, περιλαμβάνει οκτώ εξαιρετικά κοσμήματα που αφηγούνται την ιστορία των βασιλισσών και αυτοκρατειρών της Γαλλίας, τα οποία κλάπηκαν μέσα σε μόλις 7 λεπτά από τη Γκαλερί Απόλλων
Κολιέ και σκουλαρίκια με σμαράγδια από το σετ κοσμημάτων της Μαρίας-Λουίζας