Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μέσα” στο επίσημο δείπνο της Βασίλισσας Ελισάβετ προς τιμήν των Τραμπ!

Τραμπ
Φωτογραφία: Reuters

Η Βασίλισσα Ελισάβετ παραθέτει επίσημο δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Τραμπ και οι εικόνες από την μεγαλοπρεπή αίθουσα στο Μπάκιγχαμ είναι εντυπωσιακές!

“Κύριε πρόεδρε, είμαι ενθουσιασμένη που καλωσορίζω εσάς και την κυρία Τραμπ στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ απόψε, μόλις δώδεκα μήνες μετά την πρώτη μας συνάντηση στο κάστρο του Ουίνδσορ. Οι επισκέψεις Αμερικανών Προέδρων πάντα μας υπενθυμίζουν την στενή και μακροχρόνια φιλία ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε ακόμη μια ευκαιρία να τονίσουμε την τεράστια σημασία που και οι δύο χώρες αποδίδουν στην σχέση μας”.

Με αυτά τα λόγια, η Βασίλισσα Ελισάβετ καλωσόριζε τον αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, η οποία γοήτευσε την Αγγλία με την υπέρλαμπρη εικόνα της, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου η βασιλική οικογένεια παραθέτει το επίσημο δείπνο για το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Όλα αυτά σε μια αίθουσα μέσα στην οποία οι προετοιμασίες ήταν… πυρετώδεις ήδη από το πρωί της Δευτέρας, 03.06.2019, όταν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ έφτασαν στην Αγγλία, με το πρώτο πράγμα που είδαν πάντως πριν φτάσουν στο “νησί” να είναι… κάπως ιδιαίτερο!

Δύο περίπου ώρες πριν το δείπνο, ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Twitter έδωσε μια… γεύση από το μεγαλοπρεπές τραπέζι, με την εικόνα να δείχνει πως όλα ήταν έτοιμα και… στην εντέλεια.

Στο δείπνο δίνουν το παρών και 170 καλεσμένοι, εκτός φυσικά από τους… επίσημους προσκεκλημένους.

Και η πρώτη φωτογραφία από το δείπνο είναι γεγονός! Ο Ντόναλντ Τραμπ στέκεται με το σμόκιν του δίπλα στην Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία είναι ντυμένη στα λευκά.

Δείτε την

Εκθαμβωτική Μελάνια Τραμπ!

Οι πρώτες φωτογραφίες του Reuters είναι εντυπωσιακές και δείχνουν τόσο τον Ντόναλντ Τραμπ, όσο και την κομψή κι εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ, αλλά και τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα Πάρκερ.

Δείτε τις

Τραμπ Τραμπ Τραμπ Τραμπ

Τραμπ

 

Δείτε τις αναρτήσεις από την αίθουσα όπου παρατίθεται το επίσημο δείπνο για το ζεύγος Τραμπ

 

 

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις