Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μετάλλαξη Όμικρον – ΗΠΑ: Με click away τα καταστήματα της Apple στη Νέα Υόρκη λόγω κρουσμάτων

Μετάλλαξη Όμικρον - ΗΠΑ: Με click away τα καταστήματα της Apple στη Νέα Υόρκη λόγω κρουσμάτων
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Κλειστά είναι από χθες Δευτέρα (27.12.2021) τα 12 καταστήματα της Apple στη Νέα Υόρκη, καθώς τα νέα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον αυξήθηκαν σε όλες τις ΗΠΑ, με την εταιρεία να λειτουργεί με τον τρόπο του «click away».

Συγκεκριμένα, στα εν λόγω καταστήματα της Apple συμπεριλαμβάνονται και αυτά που βρίσκονται στην Πέμπτη Λεωφόρο, στον Τερματικό Σταθμό Γκραντ Σέντραλ και στο Σόχο στην περιοχή του Μανχάταν. Πλέον, οι πελάτες της εταιρείας θα αγοράζουν τα προϊόντα τους μέσω διαδικτύου και θα τα παραλαμβάνουν από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως μέσα στον Δεκέμβριο, η Apple ανακοίνωσε ότι είχε κλείσει προσωρινά τρία καταστήματα στις ΗΠΑ και στον Καναδά, μετά από μία αύξηση στα κρούσματα της COVID-19, αλλά και την έκθεση μεταξύ των εργαζομένων στα καταστήματα σε πιθανές μολύνσεις.

Για τον ίδιο λόγο, η Apple κατέστησε υποχρεωτική τη χρήση μάσκας για όλους τους πελάτες και το προσωπικό της στα καταστήματά της εντός των ΗΠΑ.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι ανησυχίες για την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον προέτρεψαν τις μεγάλες εταιρίες να προχωρήσουν σε πιο αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις