Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Oι αρχές συνδέουν την υπόθεση και με την εξαφάνιση του 6χρονου Ρενέ

Μικρή Μαντλίν: Oι αρχές συνδέουν την υπόθεση και με την εξαφάνιση του 6χρονου Ρενέ
Ο Ρενέ Χάζεε

Οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας, οι οποίες εξετάζουν -σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ- πιθανή σχέση του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, με την εξαφάνιση της 5χρονης γερμανιδας Ίνγκα, ερευνούν και τρίτη εξαφάνιση ανηλίκου, του 6χρονου γερμανού Ρενέ Χάζεε, που ενδεχομένως σχετίζεται με τις προηγούμενες δύο.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα “Koelner Stadt-Anzeiger” (έκδοση Σαββάτου) η αστυνομία ερευνά την σχέση του 43χρονου Γερμανού, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Μαντλίν, με την απαγωγή του Ρενέ επίσης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας.

Click4more: Υπόθεση μικρής Μαντλίν: Συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο και με άλλο αγγελούδι! Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξάχρονος Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρας του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη έντεκα χρόνια πριν από την παγκοσμίως γνωστή εξαφάνιση της -τότε τρίχρονης- Μαντλίν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε.

Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα της Κολωνίας ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιος του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις