Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Εξετάζουν σύνδεση του Γερμανού παιδόφιλου και με άγρια δολοφονία 16χρονης!

Η μικρή Μαντλίν ξετυλίγει το κουβάρι μιας σειράς άγριων εγκλημάτων; Και με τέταρτη σοκαριστική υπόθεση ενδέχεται να συνδέεται ο νούμερο 1 ύποπτος για την εξαφάνισης της τρίχρονης. Το χρονικό των υποθέσεων και όλες οι εξελίξεις που “παγώνουν” το αίμα.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε το 2007 από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της και η υπόθεση είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο.

13 χρόνια αφότου η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε, η υπόθεση έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, αφού ταυτοποιήθηκε από την βρετανική αστυνομία ένας ύποπτος για την τύχη του τρίχρονου -τότε- κοριτσιού.

μικρή Μαντλίν

Πρόκειται για 43χρονο Γερμανό, για τον οποίο κάθε ώρα που περνά έρχονται και νέες πληροφορίες στο “φως”. Μετά την είδηση, λοιπόν, πως οι αρχές τον συνδέουν και με την εξαφάνιση του 6χρονου Ρενέ, έρχεται μια ακόμη εξαφάνιση παιδιού που δεν “λύθηκε” ποτέ και φαίνεται να συνδέεται με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Σύμφωνα με τις βελγικές εισαγγελικές Αρχές, ο Γερμανός ίσως συνδέεται με την δολοφονία της 16χρονης Carola Titze το 1996.

Click4more: Μαντλίν: Οι γερμανικές αρχές αγνόησαν στοιχεία για τον Νο1 ύποπτο πριν από 7 χρόνια

Η 16χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε το πρωί της 5ης Ιουλίου εκείνης της χρονιάς, ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της στο Βέλγιο. Η έφηβη αγνοούνταν για έξι μέρες πριν τελικά το άψυχο σώμα της βρεθεί ακρωτηριασμένο στην άμμο…

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η βρετανική Daily Mail, κάποιες μέρες πριν την εξαφάνισή της, η 16χρονη φέρεται να εθεάθη σε μια ντίσκο με έναν Γερμανό άνδρα, τον οποίο οι Αρχές δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν.

Οι εισαγγελείς στο Βέλγιο επιβεβαιώνουν πια ότι έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τυχόν σύνδεση της υπόθεσης αυτής με τον 43χρονο -σήμερα- Γερμανό.

Η μικρή Μαντλίν και ακόμη τρεις σοκαριστικές υποθέσεις – Συνδέεται ο Γερμανός;

Αφότου οι Αρχές ανακήρυξαν τον Γερμανό ως τον νούμερο 1 ύποπτο για τα όσα συνέβησαν στην μικρή Μαντλίν, το όνομά του συνδέθηκε με δύο ακόμη υποθέσεις.

Click4more: Μαντλίν: Η νταντά της είχε αναγνωρίσει τον Γερμανό παιδόφιλο μόλις πέντε ημέρες μετά την εξαφάνιση

Την εξαφάνιση του 6χρονου René Hasse, που εξαφανίστηκε το 1996 (σ.σ. υπόθεση που ανοίγει ξανά 20 χρόνια μετά), αλλά και εκείνη της 5χρονης Inga Gehricke, το 2015…

Πλέον, λοιπόν, η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 16χρονης Carola, η οποία “πάγωσε” το 1996, ανοίγει ξανά, με τον Γερμανό στο επίκεντρο…

Η εξαφάνιση του Ρενέ που προκάλεσε σοκ

Όπως έγραφε και η γερμανική εφημερίδα “Koelner Stadt-Anzeiger” (έκδοση Σαββάτου) η αστυνομία ερευνά την σχέση του 43χρονου Γερμανού, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Μαντλίν, με την απαγωγή του Ρενέ επίσης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξάχρονος Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρας του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη έντεκα χρόνια πριν από την παγκοσμίως γνωστή εξαφάνιση της -τότε τρίχρονης- Μαντλίν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε.

Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα της Κολωνίας ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιος του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

Η “μικρή Μαντλίν” της Γερμανίας

«Θέλω να αρπάξω κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσω λίγες ημέρες». Η φράση αυτή ανήκει στον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος πλέον μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών και για την εξαφάνιση της «Γερμανίδας Μαντλίν», της μικρής Ίνγκα η οποία εξαφανίστηκε Μάΐο όπως και η μικρή Μαντλίν αλλά 8 χρόνια αργότερα.

Ο κύριος ύποπτος για την απαγωγή και την δολοφονία της μικρής Μαντλίν συνδέθηκε τιςπροηγούμενες ημέρες και με την εξαφάνιση της 5χρονης Ίνγκα Γκεχρίκε από το Diakoniewerk Wilhelmshof στην Σαξονία, μια εξαφάνιση που μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί.

Η Ίνγκα εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το σπίτι του 43χρονου.

Την ίδια ώρα, έγγραφα που φέρνει στο φως το Spiegel περιγράφουν πως ο Μπρίκνερ φαντασιωνόταν σε τσατ στο ίντερνετ την απαγωγή και την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2013.

Φέρεται να είπε σε γνωστό του ότι ήθελα «να αρπάξει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες» και ότι θα ήταν πιο ασφαλές να καταστρέψει μετά τα στοιχεία.

Η μικρή Ίνγκα,  αποκαλείται από τα γερμανικά ΜΜΕ ως η «γερμανίδα Μαντλίν» και όπως αποκαλύπτουν οι αρχές τον Φεβρουάριο του 2016 προσπάθησαν να συνδέσουν τον Μπρίκνερ με την συγκεκριμένη εξαφάνιση.

Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν σπίτι του έναν υπολογιστή που περιείχε παιδική πορνογραφία και λέγεται ότι δεν είχε άλλοθι την ημέρα της εξαφάνισης της Ίνγκα.

Όμως, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας οι έρευνες δεν συνεχίστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Ίνγκα το μικρό πανέμορφο κοριτσάκι με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια ήταν σε ένα δάσος με την οικογένειά της και άλλους φίλους και έκαναν μπάρμπεκιου την μέρα της εξαφάνισής της.

Στις έρευνες που έγιναν εκείνες τις ημέρες για να την βρουν συμμετείχαν πάνω από 500 άνθρωποι.

Ο Μπρίκνερ από το 2014 και αφού είχε εγκαταλείψει την Πορτογαλία λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, έμενε σε ένα σπίτι στο Braunschweig, κοντά στο Αννόβερο.

Πηγή: dailymail.co.uk.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις