Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μήνυσε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι την φίλησε στο στόμα χωρίς τη θέλησή της!

Μήνυσε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι την φίλησε στο στόμα χωρίς τη θέλησή της!
Twitter

Νέοι μπελάδες για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά την μήνυση μίας Αφροαμερικανίδας ότι τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της!

“Αυτή η κατηγορία σε βάρος του Προέδρου είναι παράλογη” δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Ντ. Τραμπ, Σάρα Σάντερς σε email που εστάλη στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).

Πρόσθεσε μάλιστα ότι “το καταγγελλόμενο περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και το αντικρούουν άμεσα με τις μαρτυρίες τους πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, υψηλής αξιοπιστίας”.

Τα βέλη κατά του αρχηγού του Λευκού Οίκου εκτοξεύει η 43χρονη Άλβα Τζόνσον, πρώην μέλος της προεκλογικής ομάδας του Ντ. Τραμπ, ότι τη φίλησε χωρίς εκείνη να έχει συναινέσει, κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του 2016.

Η Τζόνσον κατέθεσε μήνυση τη Δευτέρα (25.2.2019), κατηγορώντας τον Ρεπουμπλικάνο ότι την φίλησε στο στόμα, καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό του, ενόψει μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στην Τάμπα, στη Φλόριντα, στις 24 Αυγούστου του 2016.

Η 43χρονη αναφέρει στην προσφυγή της ότι το περιστατικό συνέβη αφότου εκείνη του είπε ότι βρισκόταν στην προεκλογική περιοδεία για μήνες κι αφού τον προέτρεψε να “τους κάνει σκόνη” (σ.σ. τους αντιπάλους του) στην ομιλία που επρόκειτο να εκφωνήσει.

“Ο εναγόμενος Τραμπ της άρπαξε το χέρι και δεν την άφηνε” σύμφωνα με το έγγραφο.

“Της είπε πως γνώριζε ότι βρισκόταν στην περιοδεία εδώ και πολύ καιρό και ότι κάνει φοβερή δουλειά. Είπε επίσης στην κυρία Τζόνσον ότι δεν θα την ξεχάσει κι ότι θα την φροντίσει”.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, εκείνη έστρεψε το πρόσωπό της αλλού για να αποφύγει το φιλί του, ωστόσο το στόμα του “κατέληξε στην άκρη των χειλιών της…”.

Το περιστατικό την σόκαρε όπως και της προκάλεσε “σύγχυση και ταπείνωση”.

Η Άλβα Τζόνσον ζητά να της καταβληθεί αποζημίωση για συναισθηματική οδύνη.

Στη μήνυση επισημαίνεται επίσης ότι το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ την αντιμετώπισε με μεροληψία, καθώς είναι μαύρη, και την πλήρωνε λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με τους λευκούς άνδρες συναδέλφους της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις