Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει κορονοϊούλη

Μητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει κορονοϊούλη

Το πρώτο του κήρυγμα, μετά την ανάρρωσή του αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έκανε την Τετάρτη (1/9) ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος. Όπως ανέφερε, ο ίδιος είχε… παρακαλέσει την Παναγία να του στείλει «κορονοϊούλη» και εξήγησε ότι αμάρτησε για αυτό και προσβλήθηκε από τον ιό.

Σύμφωνα με το cyprustimes.com, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος είπε: «Της λέω Παναγία μου, παρά να είμαι ένας Δεσπότης και νομίζουν πως είμαι Superman και μερικοί πως είμαι και Άγιος, δεν μου δίνεις, ένα κορονοϊούλη. Και παρά να είμαι ένας φαντασμένος υγιής καλύτερα ένας ταπεινωμένος και ασθενής».

Και όπως προσέθεσε, η κατασκευασμένη ασθένεια είναι μια δοκιμασία για όλη την οικουμένη και παρακάλεσε τους πιστούς να προσεύχονται για όλους τους ανθρώπους.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τα συμπτώματα που είχε πολύ ήπια, σαν να του έδωσε άδεια η Παναγία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, να ξεκουραστεί. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, πριν από κάποιες εβδομάδες, παρουσίασε συμπτώματα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό.

Με πληροφορίες και φωτογραφία από cyprustimes.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις