Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Monica Bellucci: Έβαλε φωτιά στις Κάννες με ένα “καυτό” φιλί στο στόμα! [pics, vids]

Monica Bellucci: Έβαλε φωτιά στις Κάννες με ένα “καυτό” φιλί στο στόμα! [pics, vids]

Η Μόνικα Μπελούτσι ξέρει πως είναι ωραία, πολύ ωραία. Και ξέρει πως να κάνει αίσθηση. Δεν ήθελε και πολύ να γίνει η πρωταγωνίστρια της τελετής έναρξης του 70ου Φεστιβάλ των Καννών. Της αρκούσε η παρουσία της και ένα “καυτό” φιλί στο στόμα στον συμπαρουσιαστή της, Άλεξ Λούτζ.

Με ένα σκούρο μπλε στραπλες φόρεμα (του οίκου Dior) και ένα μεγάλο μενταγιόν να κοσμεί το μπούστο της, η 52χρονη Ιταλίδα καλλονή, τελετάρχης φέτος στις Κάννες, εμφανίστηκε στη σκηνή και καλωσόρισε τον συμπαρουσιαστή της, τον Γάλλο κωμικό Άλεξ Λούτζ, με ένα καυτό φιλί στο στόμα!

Τον έπιασε από τα μαλλιά, εκείνος έκανε πως δεν… ήθελε και της ζητούσε να τον αφήσει κι εκείνη απλά του έδωσε ένα φιλί στα χείλη. Και φυσικά, αμφότεροι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Δείτε το φιλί

Και φυσικά, το φιλί δεν ήταν η μόνη… “καυτή” σκηνή της έναρξης του φεστιβάλ των Καννών. Οι δυο παρουσιαστές χόρεψαν κι ένα… αισθαντικό τάνγκο, υπό τους ήχους του Piensa en mi (που αποθεώσε η σπουδαία Λουθ Κασάλ). Το τραγούδι ήταν το σάουντρακ της ταινίας “Ψηλά Τακούνια” του Πέδρο Αλμοδόβαρ, ο οποίος ήταν παρών ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ.

Φυσικά, από τον χορό των δυο παρουσιαστών δεν έλειψαν τα χιουμοριστικά στοιχεία.

Δείτε το video και θα καταλάβετε…

Όταν βγήκε στη σκηνή, η Μόνικα Μπελούτσι καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στα ιταλικά, τα αγγλικά και τα γαλλικά και συνέχισε μιλώντας στα γαλλικά, φυσικά.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε