Κόσμος

Μόσχα: Καταγγελίες σοκ για τους επιβάτες της business class και τους νεκρούς! video

Θα μπορούσαν να έχουν σωθεί ανθρώπινες ζωές αν οι... προύχοντες της business class στην μοιραία πτήση της Aeroflot στην Μόσχα είχαν ενεργήσει διαφορετικά;
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησαν οι επιβάτες του αεροσκάφους της Aeroflot στην προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν το φλεγόμενο αεροπλάνο στην Μόσχα.

[read4more]

Τα βίντεο με το αεροσκάφος που πήρε φωτιά κάνουν εδώ και ώρες τον γύρο του κόσμου, ωστόσο η γερμανική Bild φέρνει στο “φως” μια διαφορετική πτυχή. Σύμφωνα, λοιπόν, με το γερμανικό Μέσο, το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, όσοι κάθονταν στην business class, εμπόδισαν να εξέλθουν αυτούς είχαν εισιτήριο οικονομικής θέσης!

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές που επίσης επικαλείται η Bild, πολλοί επιβάτες άρχισαν να απομακρύνονται από το αεροσκάφος παίρνοντας μαζί τα υπάρχοντά τους. Στα αεροσκάφη Aeroflot της πτήσης SU 1492 υπήρχαν συνολικά δώδεκα θέσεις στην business class και 75 στην οικονομική θέση.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένοι επιβάτες άρχισαν να πανικοβάλλονται και σηκώθηκαν από το κάθισμά τους παίρνοντας μαζί τις χειραποσκευές τους με αποτέλεσμα να κλείσουν τον κεντρικό διάδρομο. Το γεγονός αυτό έκανε πιο δύσκολη την εκκένωση με αποτέλεσμα οι επιβάτες των πίσω θέσεων να καθυστερήσουν να εξέλθουν του αεροσκάφους και πολλοί από αυτούς να βρουν το θάνατο, σύμφωνα με το ρωσικό δίκτυο «24tv».

Σαράντα ένας άνθρωποι βρήκαν το θάνατο, ανάμεσά τους δύο παιδιά κι ένα μέλος του πληρώματος. Σήμερα ο πιλότος του αεροσκάφους της Aeroflot δήλωσε ότι η αιτία για την τραγωδία ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Μολονότι οι ακριβείς συνθήκες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Ντένις Εβντοκίμοφ δήλωσε σε ρωσικά ΜΜΕ πως ένας κεραυνός χτύπησε το Soukhoi Superjet 100, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη λειτουργία κάποιων οργάνων του και να χρειαστεί να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση.

Μόσχα – Δείτε τις σοκαριστικές στιγμές από βίντεο που έχει τραβηχτεί μέσα από το αεροσκάφος

Πηγή: bild.de

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κύπρος: Ισραηλινή εταιρεία αγόρασε ολόκληρο χωριό στην Κύπρο - Έκαναν αίτηση για σπίτια, κατασκήνωση και οινοποιείο στην Τρόζενα
Σκοπός του Ισραηλινού επενδυτή που δηλώνει «ερωτευμένος με το χωριό», είναι να το μετατρέψει σε προορισμό γαλήνης, ηρεμίας και ευεξίας για επισκέπτες, που θα φιλοξενούνται σε εξήντα, πολυτελή δωμάτια
Κύπρος
«Δεν είναι η αρχή ούτε επιδημίας ούτε πανδημίας» καθησυχάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον χανταϊό
Το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius είναι στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής από τότε που έγινε γνωστό ότι τρεις επιβάτες πέθαναν και ότι η ύποπτη αιτία ήταν ο χανταϊός
Το κρουαζιερόπλοιο Hondius
Financial Times: Η ΕΕ προετοιμάζεται για πιθανές συνομιλίες με τον Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θεωρεί πως υπάρχει «προοπτική» η ΕΕ να διαπραγματευθεί με τον Πούτιν και ότι η Ένωση έχει τη στήριξη του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να το πράξει
Βλαντίμιρ Πούτιν