Κόσμος

Μπενίν: Δύο Γάλλοι τουρίστες και ο οδηγός τους αγνοούνται

Δύο Γάλλοι τουρίστες και ο οδηγός τους αγνοούνται κοντά στα σύνορα του Μπενίν με την Μπουρκίνα Φάσο στη Δυτική Αφρική.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι τουρίστες και ο οδηγός τους αγνοούνται από την Τετάρτη (30.4.2019), αφού πήγαν για σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Πεντζάρι, στο βόρειο Μπενίν, κοντά στα σύνορα με την Μπουρκίνα Φάσο, όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία που διαχειρίζεται το πάρκο.

“Πήγαν για σαφάρι και δεν έχουν επιστρέψει”, ανέφερε η Φραν Ριντ, μια εκπρόσωπος της εταιρείας African Parks. “Εξετάζουμε την υπόθεση, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν απαχθεί”, πρόσθεσε.

Οι αρχές του πάρκου έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αγνοούμενων.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής για την υπόθεση, όπως και η αστυνομία του Μπενίν.

Το Πεντζάρι είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιοτόπους για λιοντάρια και ελέφαντες στη Δυτική Αφρική. Βρίσκεται πάνω στα σύνορα με την Μπουρκίνα Φάσο όπου τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί αλλεπάλληλες επιθέσεις από εξτρεμιστές ισλαμιστές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυστρία: Η ανατριχιαστική περιγραφή του 51χρονου για τον θάνατο της συζύγου μετά από βιασμό – «Την δούλεψα πλήρως»
Τι κατέθεσε η αδελφή του για το ζευγάρι - «Θα τη μεθύσω καλά, μετά θα μπορέσεις να την πάρεις ξανά άγρια» έλεγε στους πελάτες του καθώς την εξέδιδε για 500 ευρώ την φορά
Αυστρία: Η ανατριχιαστική περιγραφή του 51χρονου για τον θάνατο της συζύγου μετά από βιασμό – «Την δούλεψα πλήρως»
Axios: Ο Τραμπ απέρριψε αίτημα του Σαουδάραβα πρίγκιπα να επιτεθεί στους Χούθι της Υεμένης – «Θα το ξαναέκανα», λέει για τον πόλεμο στο Ιράν
Σε τελευταία του συνέντευξη ο Τραμπ φάνηκε για ακόμα μία φορά αμετανόητος για την έναρξη του πολέμου, παρά τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου
τραμπ