Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπόρις Tζόνσον: Γιατί ο πρωθυπουργός της Βρετανίας χάνει μαλλιά; Πανικός στο Twitter

Μπόρις Tζόνσον: Γιατί ο πρωθυπουργός της Βρετανίας χάνει μαλλιά; Πανικός στο Twitter
video grab / youtube

Την προσοχή πολλών τηλεθεατών που παρακολούθησαν την χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού της Βρετανίας φαίνεται ότι τράβηξε το γεγονός ότι το σακάκι του ήταν γεμάτο τρίχες. Ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε χθες, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην τηλεόραση δύο φορές: τη μία από τη Βουλή των Κοινοτήτων και την άλλη παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τα νέα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα σχόλια που κυκλοφόρησαν στα social media, πολλοί ήταν οι Βρετανοί που προβληματίστηκαν με την τριχόπτωση που εμφάνισε ο Μπόρις Τζόνσον. Κάποιοι μάλιστα συνέδεσαν το περιστατικό και με τον κορονοϊό.

«Η απώλεια μαλλιών είναι ένα σύμπτωμα που συνδέεται με τη νόσο Covid-19, από την οποία έχει νοσήσει ο Βρετανός πρωθυπουργός», έγραψαν ορισμένοι.

«Το σακάκι ήταν καλυμμένο από τρίχες. Είναι μια παρενέργεια του Covid. Πολλοί υποφέρουν μαζί με προβλήματα μνήμης…», γράφει ένας άλλος χρήστης στο Twitter.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας εισήχθη στο νοσοκομείο τον Απρίλιο αφότου βρέθηκε θετικός στο νέο κορονοϊό και πέρασε τρεις νύχτες στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ένας χρήστης στο Twitter γράφει: «Τα μαλλιά του Μπόρις πέφτουν τώρα. Τι έπεται;», ενώ ένας άλλος διερωτάται: «Μήπως ο Μπόρις χάνει τα μαλλιά του;»

Κάποιος άλλος χρήστης σχολίασε: «Μήπως πέφτουν τα μαλλιά του Μπόρις ή έχει αφήσει το σκυλί του να κάθεται στο σακάκι του;»

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», επικαλούμενη τα σχόλια των χρηστών στα social media, από την πλευρά της σχολιάζει ότι είτε είναι οι δικές του τρίχες, είτε είχε μαλώσει με κατοικίδιο.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις