Κόσμος

Μπορντό: Πυρκαγιά σε αποθήκες κρασιού – Καταστράφηκαν 2 εκατομμύρια μπουκάλια! video

Πυρκαγιά σε αποθήκες κρασιού κοντά στο Μπορντό της Γαλλίας είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν 2 εκατομμύρια μπουκάλια αξίας 11 εκατ. ευρώ.

Όπως μετέδωσαν στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι εφημερίδες The Local και New York Post, επικαλούμενες γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι αποθήκες ανήκαν στην εταιρεία Sovex Grands Chateaux.

Εξήντα πυροσβέστες έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία μαινόταν για περίπου 15 ώρες μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Οι 80 εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι απασχολούνταν στις αποθήκες, είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα από τις εγκαταστάσεις.

Βίντεο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο ένας από τους εργαζόμενους της εταιρείας, δείχνει καθαρά πώς οι φλόγες έκαιγαν τις παλέτες που ήταν γεμάτες με φιάλες κρασιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την οροφή της αποθήκης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή και η φωτιά να επεκταθεί στις παλέτες.

https://youtu.be/tuHbH4LCZnw

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκτός νόμου ο ακροδεξιός σύλλογος «Βασίλειο της Γερμανίας» - Χειροπέδες στον «βασιλιά» και έφοδοι στα ακίνητά τους
Ο 59χρονος αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση για σωματική βλάβη ενώ παλαιότερα είχε εμπλακεί και σε υποθέσεις υπεξαίρεσης και τραπεζικής απάτης
Αστυνομικοί στη Γερμανία
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο