Κόσμος

Μπορντό: Πυρκαγιά σε αποθήκες κρασιού – Καταστράφηκαν 2 εκατομμύρια μπουκάλια! video

Πυρκαγιά σε αποθήκες κρασιού κοντά στο Μπορντό της Γαλλίας είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν 2 εκατομμύρια μπουκάλια αξίας 11 εκατ. ευρώ.

Όπως μετέδωσαν στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι εφημερίδες The Local και New York Post, επικαλούμενες γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι αποθήκες ανήκαν στην εταιρεία Sovex Grands Chateaux.

Εξήντα πυροσβέστες έδωσαν μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία μαινόταν για περίπου 15 ώρες μέχρι να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Οι 80 εργαζόμενοι της εταιρείας, οι οποίοι απασχολούνταν στις αποθήκες, είχαν απομακρυνθεί έγκαιρα από τις εγκαταστάσεις.

Βίντεο που ανάρτησε στο Διαδίκτυο ένας από τους εργαζόμενους της εταιρείας, δείχνει καθαρά πώς οι φλόγες έκαιγαν τις παλέτες που ήταν γεμάτες με φιάλες κρασιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά ξεκίνησε από την οροφή της αποθήκης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή και η φωτιά να επεκταθεί στις παλέτες.

https://youtu.be/tuHbH4LCZnw

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρέμεινε εγκλωβισμένος πίσω από καταρράκτη της Καλιφόρνια για 2 ημέρες: Δείτε βίντεο από τη δραματική διάσωσή του
Το ερμητικό νερό έσπασε το σχοινί του 46χρονου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε σπηλιά πίσω από τον καταρράκτη - «Πρόκειται για εκπληκτική ιστορία επιβίωσης»
Καταρράκτης
Στις 20:00 η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι - Το πρόγραμμα των σημερινών συναντήσεων στον Λευκό Οίκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντήσει κατ' ιδίαν τον Ζελένσκι και στη συνέχεια θα συνομιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες που συνόδευσαν τον Ουκρανό πρόεδρο στην Ουάσινγκτον
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Γιατί ο Πούτιν έχει «εμμονή» με το Ντονμπάς: Ο ρόλος της περιοχής στον τερματισμό του πολέμου και το όραμα του Ρώσου
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθεί να ελέγξει το Ντονμπάς από το 2014 - Η περιοχή υπήρξε το πεδίο των πιο αιματηρών μαχών του πολέμου και αποτελεί το κύριο επίκεντρο της επίθεσης της Ρωσίας
Βλάντιμιρ Πούτιν 3
Τραμπ πριν τη συνάντηση με Ζελένκι και Ευρωπαίους: «Δεν πρόκειται να ανακτηθεί η Κριμαία ούτε να μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ»
Στις 20:00 η συνάντηση των 2 ηγετών - Τι ώρα θα ξεκινήσει η σύνοδος με τους Ευρωπαίους ηγέτες - Η πρώτη ανάρτηση του Ζελένσκι αφού έφτασε στις ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
5