Site icon NewsIT
10:10 | 28.03.22

Ναφτάλι Μπένετ: Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

Israeli Prime Minister Naftali Bennett attends the Cybertech TLV conference in Tel Aviv, Israel, March 3, 2022. REUTERS/Amir Cohen

Newsit Newsroom

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Ναφτάλι Μπένετ, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν. 

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Ναφτάλι Μπένετ, 50 ετών, διαγνώστηκε πως έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό, πάντως «αισθάνεται καλά και θα συνεχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως καθ’ όσο παραμένει όπως προβλέπεται σε απομόνωση στο σπίτι του», ενημέρωσαν σήμερα οι υπηρεσίες του.

Η διάγνωση του κ. Μπένετ έγινε μετά τη συνάντησή του με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, που επισκέφθηκε τη χώρα για μια σύνοδο με ομολόγους του αραβικών κρατών που εξομάλυναν τις σχέσεις τους με το εβραϊκό κράτος.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version