Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

National Geographic: Οι 52 υπέροχες εικόνες του 2016

National Geographic: Οι 52 υπέροχες εικόνες του 2016

Τις καλύτερες φωτογραφίες για το 2016 δημοσίευσαν οι συντάκτες του National Geographic. Οι 52 αυτές εικόνες κατάφεραν να ξεχώρισαν μέσα από περίπου 2.300.000 φωτογραφίες!!! Η μία από αυτές είναι από την Ελλάδα.

Πρόκειται για τα 52 κλικ από τα 2.290.225 που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κερδίσουν στο διαγωνισμό του National Geographic. Οι φωτογραφίες ανήκαν στις κατηγορίες: τοπία, περιβάλλον, δράση, και πορτρέτα ζώων, ενώ πήραν μέρος 91 φωτογράφοι που παρουσίασαν 107 “ιστορίες”. Μάλιστα ανάμεσα στις υπέροχες εικόνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν είναι και μία από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τους Δελφούς.

«Οι τέσσερις κατηγορίες στο φετινό διαγωνισμό έδωσαν στους φωτογράφους την ευκαιρία να συλλάβουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά που βρίσκεται στον κόσμο γύρω μας», επισήμανε η Σάρα Πόλγκαρ, υπεύθυνη παραγωγής του National Geographic Traveler και διευθύντρια του φωτογραφικού διαγωνισμού του National Geographic.

Oι φωτογράφοι που κέρδισαν στο διαγωνισμό θα πάνε ένα δεκαήμερο ταξίδι για δύο στα νησιά Γκαλαπάγκος μαζί με την αποστολή του National Geographic Expeditions.

Δείτε κάποιες από τις νικητήριες εικόνες

Μόσχα – Ρωσία

Ποταμός Πλατ – Νεμπράσκα

Μπαχάμες

Ποταμός Yomibato στο Περού

Ραμάντι – Ιράκ

Εθνικό πάρκο Γελοουστόουν

Εθνικό πάρκο Γελοουστόουν

Ταϊπέι – Δημοκρατία της Κίνας

Εθνικό πάρκο Γελοουστόουν

Εθνικό πάρκο Γελοουστόουν

Αφρική

Νορβηγία

Φιλιππίνες

Σεούλ – Νότια Κορέα

Αγγλικός Κήπος στο Μόναχο – Γερμανία

Αφρική

Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι – Τανζανία

Κούβα

Δείτε στην σελίδα του National Geographic όλες τις φωτογραφίες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε