Κόσμος

Νέα γεύση παγωτού λανσάρει η Σελίνα Γκόμεζ

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο… γλυκά για τη Σελίνα Γκόμεζ και το συγκρότημα της k-pop Blackpink.

Αφού συνεργάστηκαν στο single με τίτλο «Ice Cream» από το επερχόμενο άλμπουμ του γυναικείου συγκροτήματος, η Σελίνα Γκόμεζ είχε την ευκαιρία να επινοήσει μια νέα γεύση -τι άλλου;- παγωτού.

Η νέα σειρά παγωτών της Serendipity θα λανσάρει τη γεύση «Cookies & Cream Remix» στις 28 Αυγούστου, την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει το single. Η γλυκιά απόλαυση είναι συνδυασμός ροζ παγωτού βανίλια με κομμάτια μπισκότων και fudge σοκολάτας.

«Βασικά είναι ο παράδεισος και κάθε μπουκιά είναι πεντανόστιμη» αναφέρει η τραγουδίστρια και ηθοποιός σε ένα βίντεο ανακοινώνοντας τη δική της γεύση παγωτού.

Ταυτόχρονα, η Σελίνα Γκόμεζ ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει στο Serendipity 3, το εστιατόριο στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, που ιδρύθηκε το 1954 και στο οποίο σύχναζαν οι Μέριλιν Μονρόε και ο Άντι Γουόρχολ.

Η Σελίνα Γκόμεζ έκανε πρεμιέρα πρόσφατα ως παρουσιάστρια σε μια νέα εκπομπή μαγειρικής, με τίτλο «Selena + Chef», η οποία προβάλλεται στο HBO Max. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην επερχόμενη κωμική σειρά στο Hulu «Only Murders in the Building» μαζί με τους Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος στην Τουρκία με φωτογραφία που δείχνει τον Αμερικανό πρέσβη να «προεδρεύει» σε συνάντηση στο υπουργείο Άμυνας
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης εξαπέλυσαν «πυρά» για τις απαράδεκτες και προσβλητικές παραβιάσεις των πρωτοκόλλων
Ο Αμερικανός πρέσβης στην Τουρκία Τομ Μπάρακ
«Όχι» Μακρόν σε Τραμπ για συμμετοχή της Γαλλίας στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα - «Προσηλωμένοι στον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ»
Όπως και πολλά άλλα κράτη, η Γαλλία προσκλήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα
Οι Πρόεδροι των ΗΠΑ και της Γαλλίας, Donald Trump και Emmanuel Macron