Κόσμος

Νεκρός ο τραγουδιστής των «Crazy Town» Shifty Shellshock με την τεράστια επιτυχία «Butterfly»

Νεκρός στα 49 του χρόνια είναι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Crazy Town», Σίφτι Σέλσοκ, με την τεράστια επιτυχία «Butterfly».

Ο Σίφτι Σέλσοκ, ο τραγουδιστής του πολύ γνωστού συγκροτήματος «Crazy Town», του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Σεθ Μπίνζερ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 24.06.2024, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Ο τραγουδιστής πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, εξού και οι εμφανίσεις του στις τηλεοπτικές σειρές ριάλιτι Celebrity Rehab 1 και 2 και Sober House 1 και 2.

Το single του συγκροτήματος, «Butterfly», ανέβηκε στην κορυφή του Billboard Hot 100 και το πρώτο τους μεγάλο άλμπουμ, το the Gift of Game, ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις.

Οι «Crazy Town» ανακοίνωσαν την επανασύνδεσή τους το 2007 και εμφανίστηκαν ζωντανά για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2009. Το 2015 κυκλοφόρησαν το τρίτο (και τελευταίο) άλμπουμ τους, «The Brimstone Sluggers».

Πληροφορίες από Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
11
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS