Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Είμαι γκέι και έχω κακοποιηθεί” απαντάει ο Yiannopoulos στους Συντηρητικούς

“Είμαι γκέι και έχω κακοποιηθεί” απαντάει ο Yiannopoulos στους Συντηρητικούς

Νέο πανηγυρικό άκυρο έφαγε ο ακροδεξιός Milo Yiannopoulos, ο οποίος τελικά δεν θα πάρει μέρος στο φετινό συνέδριο CPAC, ως ομιλητής της Αμερικανικής Ένωσης Συντηρητικών (ACU), λόγω κάποιων σχολίων που είχε κάνει… περί παιδοφιλίας. Ο ίδιος απάντησε μέσω Facebook ότι είναι γκέι και πως όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα κακοποιήσης και ο ίδιος. 

“Είμαι ένας γκέι άντρας και θύμα παιδικής κακοποίησης. Θα ήθελα να επαναλάβω την απόλυτη αποστροφή μου σε ενήλικες που κακοποιούν σεξουαλικά ανηλίκους. Είμαι τρομοκρατημένος από την παιδεραστία και έχω αφιερώσει μεγάλο μέρος της καριέρας μου ως δημοσιογράφος για να αποκαλύψω παιδεραστές.

Συγκεκριμένα, έχω “αποκαλύψει” τρεις – δηλαδή τρεις παραπάνω από όσους με κρίνουν. Και έχω επανειλημμένα εκφράσει την αποστροφή μου στην παιδεραστία μέσα από τη γραφή μου. Αλλά καταλαβαίνω ότι αυτά τα βίντεο, ακόμη και αν ορισμένα από αυτά έχουν επεξεργαστεί απατηλά, δίνουν μια διαφορετική εικόνα. Εν μέρει φταίω. Η δική μου εμπειρία με έκανε να πιστεύω ό,τι θα μπορούσα να πω ό,τι πιστεύω για αυτό το θέμα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Milo Yiannopoulos.

O Milo σε βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας είχε “δικαιολογήσει” τις σχέσεις ενηλίκων με 13χρονα αγόρια και κορίτσια. Ο ίδιος είχε πει ότι “οι έφηβοι ακόμα και κάτω των 16 ετών είναι απολύτως ικανοί να δώσουν τη συγκατάθεσή τους όσον αφορά στη σεξουαλική δραστηριότητα με μεγαλύτερους. Σύμφωνα με τη νομοθεσία των περισσότερων χωρών, τα άτομα κάτω των 16 ετών δεν θεωρούνται αρκετά ώριμα για να συναινέσουν στη σεξουαλική πράξη”.

“Δεν πιστεύω ότι το σεξ με 13χρονο είναι φυσιολογικό. Όταν ανέφερα τον αριθμό 13, μιλούσα για την ηλικία που έχασα την παρθενιά μου. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω η λέξη «αγόρι» – αν και πρόκειται για λέξη που χρησιμοποιούν οι γκέι άντρες συχνά για να περιγράψει τους νέους άνδρες με τους οποίους κάνουν σεξ και είναι σε σωστή ηλικία-  αντί για νεαρός άνδρας. Αυτό ήταν λάθος” πρόσθεσε.

Στην ανάρτηση του δεν σχολίασε το άκυρο που έφαγε από τους Συντηρητικούς μιας και δεν θα μιλήσει στο Συνέδριο, παρα μόνο τόνισε πως δεν είναι υπέρ της παιδοφιλίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε