Κόσμος

Λάθος ο… συναγερμός στο Μάντσεστερ

Μας συγχωρείτε, λάθος! Άνδρες των ειδικών δυνάμεων και αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στην περιοχή Χαλμ και όχι στο Τράφορντ, όπως ανακοινώθηκε αρχικά. Πρόκειται για τον νέο συναγερμό στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάνοπλοι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και όπως ανέφεραν ανταποκρίνονταν σε τηλεφώνημα για περιστατικό στο σχολείο Castlefield Campus και ομάδα πυροτεχνουργών έφτασαν άμεσα στο σημείο. Στην περιοχή εκτός από αστυνομικούς σπεύδουν και δυνάμεις του στρατού, αναφέρθηκε αρχικά.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπάρχει κινητικότητα αλλά για την ώρα παραμένει άγνωστο περί τίνος πρόκειται. Μόνο που αποδείχθηκε ότι ήταν… λάθος η πληροφόρησή της. Αρχικά, η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε μέσω twitter ότι υπάρχει περιστατικό στο Τράφορντ.

Αλλά λίγη ώρα μετά ανακοίνωσε ότι ο συναγερμός ήταν λάθος και σε… λάθος σημείο. “Υπήρχε αποκλεισμός στο Χαλμ, όχι στο Τράφορντ, όπως νωρίτερα ανακοινώθηκε, σχετικό με ένα ύποπτο πακέτο, το οποίο πλέον θεωρείται ασφαλές και ο αποκλεισμός έχει αρθεί. Μας συγχωρείται για την σύγχυση” ανέφερε η νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, η αστυνομία συνέβαλε έναν άνδρα μετά από επιχείρηση σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 8
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας