Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Νεπάλ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συντριβή αεροσκάφους με 68 νεκρούς

Νεπάλ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συντριβή αεροσκάφους με 68 νεκρούς

Τις τελευταίες στιγμές της μοιραίας πτήσης της Yeti Airlines φαίνεται πως κατέγραψε ένας επιβάτης, λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της συντριβής του αεροσκάφους στο Νεπάλ, η οποία προκάλεσε τον θάνατο των 68 από τους 72 επιβάτες.

Το βίντεο της συντριβής του αεροσκάφους στο Νεπάλ κυκλοφόρησε στα social media και είναι σοκαριστικό. Πιθανότατα, προέρχεται από κινητό τηλέφωνο που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του δικινητήριου αεροσκάφους ATR 72 από το Κατμαντού.

Το αεροσκάφος επρόκειτο να προσγειωθεί στην Ποκάρα, όμως τελικά συνετρίβη. Στο βίντεο φαίνονται οι επιβάτες που κάθονται στο αεροπλάνο και παρακολουθούν την προσγείωση του αεροσκάφους αλλά και την πόλη που φαίνεται από τα παράθυρα.

Ξαφνικά, ακούγεται μια έκρηξη, φωνές, ενώ η οθόνη γίνεται άνω κάτω και τα τελευταία δευτερόλεπτα δείχνουν πυρκαγιά έξω από το παράθυρο. Το βίντεο μεταδόθηκε από το NDTV, το οποίο ωστόσο δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τη γνησιότητά του.

Δείτε το βίντεο από τη συντριβή του αεροσκάφους στο Νεπάλ:

Από τα σχόλια που κυκλοφορούν στα social media, όσοι παρακολουθούν το βίντεο είναι σοκαρισμένοι ενώ κυκλοφορούν και πλάνα από το βίντεο ενός επιβάτη, ο οποίος έκανε live μετάδοση την προσγείωση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Μέσα στο αεροσκάφος φαίνονται 5 Ινδοί επιβάτες. Ένας από αυτούς φαίνεται ότι τραβάει το βίντεο, ο Sonu Jaiswal, που φαίνεται ότι μετέδωσε σε ζωντανή μετάδοση… τον θάνατό του, καθώς το NDTV ανέφερε ότι είναι μεταξύ των νεκρών.

Το βίντεο έστειλε στο NDTV ο πρώην βουλευτής του Νεπάλ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κογκρέσου του Νεπάλ, ο οποίος επιβεβαίωσε τη γνησιότητα των πλάνων: «Το έστειλε ένας από τους φίλους μου, ο οποίος το έλαβε από έναν αστυνομικό. Πρόκειται για ένα πραγματικό αρχείο. Είναι το σημερινό βίντεο καθώς η πτήση ήταν έτοιμη να προσγειωθεί».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις