Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

News(b)it: Η επικαιρότητα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ

News(b)it: Η επικαιρότητα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ

1. “Καλωσήρθατε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής”. Έτσι μας καλωσορίζει το μπικίνι της Ρόζι Τζόουνς στο ημερολόγιο Hot Shots, το οποίο και θα πωλείται από τον επόμενο μήνα για να στηρίξει οικογένειες βετεράνων του πολέμου.

Ωστόσο η καλή πρόθεση της Ρόζι και των φιλενάδων της δεν απέτρεψε το τραγικό. Η Εθνική Φρουρά ερευνά κατα πόσο τα κορίτσια είχαν τις απαραίτητες άδειες και δικαιολογητικά για να αναστατώσουν το στρατόπεδο και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία των ενόπλων. Δύσκολη εβδομάδα για μπικίνι ξεκινά (Daily Mirror).

2. Δεν θεώρησε ποτέ εαυτόν ιδιαίτερο έξυπνο και το ομολογεί χωρίς αιδώ. Ο λόγος για τον Τσάνινγκ Τάτουμ ο οποίος σε συνέντευξη του στους NYT μίλησε για την ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα που τον ταλαιπώρησε στα παιδικά του χρόνια αλλά και τη δυσλεξία που τον ανάγκαζε να περνάει τις ώρες του ανάμεσα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. “Πίστευα ότι είμαι ένα καμμένο χαρτί” είπε ο Magik Mike αλλά με το πέρας της εφηβείας του όλα μπήκαν στο σωστό δρόμο καθώς ξεκίνησε να κάνει αυτό που αποδείχτηκε μεγάλο ταλέντο του. Να φοράει ελάχιστα ρούχα τα οποία και τα έβγαζε ως στρίπερ στη Φλόριδα. Κορίτσια δικός σας (T Magazine).

3. Τρία δισεκατομύρια δολάρια θα ξοδέψουν οι έχοντες και κατέχοντες σε έξι πολιτείες της Αμερικής κάνοντας αυτόπου τους εμπνέει πολύ. Να βλέπουν τα φφθινοπωρινά χρώματα να κατακλύζουν τις πλαγιές της Νέας Αγγλίας. Αυτό το συγκλονιστικό δημοσίευμα από το Associated Press αποδεικνύει ότι ο άνθρωπος δεν χαμπαριάζει από ανέχεια, ιούς ή οτιδήποτε άλλο. Εαν είσαι στην κοσμάρα σου πληρώνεις να βλέπεις ακόμη και τα φύλλα να πέφτουν γιατί είσαι ζεν. Λογικό (ΑP).

4. Ξεκίνησε την καριέρα του στη σουηδική Σοσιαλδημοκρατική Νεολαία Συνασπισμού στην Κομητεία Βάστμαλαντ το 2006 μέχρι να διοριστεί υπουργός Δημόσιας Υγείας, Υγείας και Αθλητισμού το 2014. Ο λόγος για τον 29χρονο Περ Γιόχαν Γκάμπριελ Γουίκστρομ, Σουηδό πολιτικό των Σοσιαλδημοκρατών ο οποίος έχει γίνει viral διασημότητα στη γείτονα Τουρκία και ενθουσιάζει κάθε ψηφοφόρο με τα σκανδιναβικά ζυγωματικά του. “Είμαι κολακευμένος” είπε στο BBC και μετά σκούπισε από το πέτο του τα περιτά βλέματα γιατί στη Σουηδία οι πολιτικοί γίνονται αφίσα, κάρτα κορνίζα (Ιndependent)

5. Aντί επιλόγου. Σήμερα, Δευτέρα, θα υπακούσεις στη γάτα που αποφάσισε να γίνει αδιαπραγμάτευτο αφεντικό του σπιτιού γιατί το κατοικίδιο είσαι ΕΣΥ!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε