Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

News(b)it: Η επικαιρότητα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ

News(b)it: Η επικαιρότητα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ

1. Είναι ο άντρας με το μεγάλο καπέλο που αποτιμάται στα 80 και κάτι εκατομύρια δολάρια. Είναι ο καλλιτέχνης που σε κάνει να κουνάς τα ποδαράκια όταν τραγουδάει το Happy (ναι, πάτα το play) και είναι αυτός που μοιάζει 28 αν και έχει περάσει τα 40, που στα χαρτιά του γράφει χριστιανός αλλά σε συνεντευξη του στο περιοδικό GQ υπερασπίστηκε τη θρησκεία του σύμπαντος -ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Σε πιο απλά δεδομένα, είναι μια μηχανή κέρδους αφού μετά τις εταιρείες Adidas, Louis Vuitton και άλλες με τις οποίες έχει συνεργαστεί για να κυκλοφορήσει τα πάντα, από ρούχα μέχρι έπιπλα μέχρι εικαστικά αντικείμενα, ο τύπος από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ μόλις προσθεσε το 5.436o πράγμα στην to do λίστα τoυ. Δύο, ναι, ΔΥΟ ΟΛΟΚAINOYΡΓΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ macarons της La Duree εγκρίθηκαν από τον δικό του ουρανίσκο και διατίθενται ήδη στην Colette οπότε τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Ο Pharell Williams μπορεί να φωλιάσει ΚΑΙ μέσα στο πεπτικό μου σύστημα αν και θα έχει ένα τέλος που δεν του αξίζει. Καζανάκι; (Colette)


2. Παραμένοντας στην Πόλη του Φωτός, ανάστατοι φέρονται να είναι οι συντηρητικοί Παριζιάνοι με την εικαστική παρέμβαση του Πολ Μακάρθι. Του καλλιτέχνη που με αφορμή το ετήσιο φεστιβάλ τέχνης της πόλης FIAC άδραξε την ευκαιρία και τοποθέτησε στην Place Vendome ένα φουσκωτό γλυπτό ύψους περίπου 7μισι μέτρων που μοιάζει ύποπτα με ερωτικό βοήθημα πρωκτικών προθέσεων. Ο ίδιος ονομάτισε την πράσινη εμπνευση του Δέντρο αλλά αυτόν τον εικαστικό δεν μπορείς να τον πιστέψεις και πολύ. Αυτό το butt plug δημόσιας χρήσης θα κοσμεί την πλατεία στο 10 διαμέρισμα της πόλης μέχρι και τον Νοέμβριο ενώ πηγές αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης που στεγάζεται στο νο.13 είναι κατενθουσιασμένοι με την εικαστική παρέμβαση αφού καταδεικνύει τα παραθυράκια στις πίσω πόρτες κάθε νομοθεσίας (Daily Mail)

3. Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού πάλι, οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να κάνουν αιματηρές οικονομίες. Αυτό είναι και το θέμα γύρω από το νέο reality show που χτυπάει τηλεθέαση στα κόκκινα και φέρει τον τίτλο Extreme Cheapstakes. Από όλους τους φτηνιάρηδες που περνάνε από το φακό, μια γυναίκα κατάφερε να εμπνεύσει πολλούς με την απίθανη ιδέα της. Η Κία Κεμπριτζ από το Ουισκόνσιν κάνει οικονομία στη στοματική της υγιεινή αφού δεν ξεπαραδιάζεται σε οδοντικό νήμα και καθαρίζει τα τυπολείματα των τροφών της με τρίχες από τα δικά της, στυλπνά και ανθεκτικά υποθέτω, μαλλιά. Μάλιστα η Κία μοιράστηκε μαζί με το τηλεοπτικό κοινό ακόμη ένα tip. “Πάρε τσίχλες αξίας δέκα δολαρίων. Κόψτες σε 12 ισότιμα μέρη τα οποία μετά τα κόβεις στα τέσσερα. Έτσι, κάθε εβδομάδα έχεις μια φρέσκια τσίχλα στο στόμα σου. ΑΠΙΘΑΝΑ!”. Περισσότερες ιδέες για γυφτιές μπορείτε να δείτε εδώ

4. Ποιά είναι η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας; Αυτή την ερώτηση απήυθυνε το ερευνητικό κέντρο Paw σε πολίτες από 44 χώρες το 2002, το 2007 και τέλος το 2014 και σήμερα τα αποτελεσματα καταδεικνύουν το αυτονόητο. Αναλογα τη γεωγραφική περιοχή, ο τρόμος και ο φόβος αξιολογείται διαφορετικά. Έτσι στη Βρετανία οι φανατικές θρησκευτικές αντιπαλότητες μοιάζουν απειλητικές, στην Ουκρανία η πυρηνική ενέργεια προκαλεί ανατριχίλες, στην Ελλάδα οι κοινωνικές ανισότητες προβληματίζουν, στην ματωμένη Αφρική οι επιδημίες τρομάζουν και στη Λατινική Αμερική τίποτα δεν είναι πιο ανησυχητικό από την μόλυνση του περιβάλλοντος. Για μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στον τρόμο του αύριο δες όλη την έρευνα εδώ


5. Ο Έμπολα είναι ο ιός της εβδομάδας, του μήνα, ίσως και της χρονιάς. Είναι η επιδημία που έγινε trend, είναι η τάση που φένρει τηελθέαση και υστερία, είναι hot as f*ck και η εμπνευσμένη χειρωνακτική κοινότητα του ETSY δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό. Πληθώρα προιόντων με τον ιό σαν trademark ζητάνε να γίνουν δικά μας οπότε εαν όντως έχεις μια γυναίκα γύρω σου που θες να την δεις να αργοπεθαίνει μαρτυρικά, πες το με ένα σκουλαρίκι στην εξυτελιστική τιμή των 15 και κάτι δολαρίων. Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο. Της κατανάλωσης. Αλλά ζώο. Να μας χαιρόμαστε (Jezebel)


6.
Αντί επιλόγου. Αυτό το σαββατοκύριακο φρόντισε να φοράς βολικά παπούτσια όταν βρεθείς στο βαγόνι του προαστιακού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε