Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νότια Κορέα: Τρόμος στον αέρα σε αεροπλάνο της Asiana Airlines, όταν άνοιξε πόρτα – Βίντεο

Νότια Κορέα: Τρόμος στον αέρα σε αεροπλάνο της Asiana Airlines, όταν άνοιξε πόρτα – Βίντεο

Στιγμές απίστευτου τρόμου και πανικού έζησαν σήμερα (26.5.2023) στη Νότια Κορέα επιβάτες αεροπλάνου της Asiana Airlines όταν άνοιξε μια από τις πόρτες του αεροσκάφους εν ώρα πτήσης με αποτέλεσμα να υπάρξει αποσυμπίεση στην άτρακτο.

Ευτυχώς οι πιλότοι του αεροπλάνου της Asiana Airlines ήταν και έμπειροι και ψύχραιμοι και κατόρθωσαν να προσγειώσουν με ασφάλεια το αεροσκάφος στην πόλη Ντέγκου της Νότιας Κορέας χωρίς κανείς επιβάτης να πάθει κάτι σοβαρό.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ντέγκου στη Νότια Κορέα γύρω στις 12:40 μ.μ. (06:40 ώρα Ελλάδας), αφού είχε αναχωρήσει μία ώρα νωρίτερα από το νησί Τζέτζου, όπως φαίνεται στο πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου.

Δεν υπήρξαν τραυματίες από το τρομακτικό συμβάν στο αεροπλάνο, όμως μερικοί επιβάτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του σοκ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας της Νοτίου Κορέας.

«Εννέα επιβάτες του αεροπλάνου μεταφέρθηκαν σε γειτονικό νοσοκομείο», δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Ντέγκου.

 

Ο εκπρόσωπος της Asiana Airlines δήλωσε πως οι αρχές ερευνούν πώς άνοιξε η πόρτα στο αεροπλάνο.

«Η αστυνομία ερευνά το επεισόδιο αφού ένας επιβάτης, ο οποίος καθόταν κοντά στην έξοδο κινδύνου, είπε πως άγγιξε το μοχλό της», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις